Jakou používáte myš a klávesnici?

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Ok, tak trocha statistiky - jakou používáte myš a klávesnici?

myš - optická bezdrátová, klávesnice obyčejná
3
13%
myš - optická drátová, klávesnice obyčejná
17
71%
myš - kuličková, klávesnice obyčejná
2
8%
myš - optická bezdrátová, klávesnice - bezdrátová
2
8%
myšl - optická drátová, klávesnice - bezdrátová
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 24

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Frosty píše:Pak už ti bude chybět jen gelový slon pod zápestí :lol:
Z toho mi málem ochrnula ruka - nakonec jsem se pokorně vrátil k jednobarevné zelené plátěné podložce za 30,- Kč, kterou si nemůžu vynachválit :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Vetsina lidi, co znam a kteri si koupili gelovou podlozku s operatkem na zapesti, ji z podlozky velmi rychle odstranili :D.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

necrotising_: Jj, známí se k tomu postavili stejně :lol: Mě ale bylo líto poškozovat tak drahou věc, tak jsem ji prostě jen uložil k ledu :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Ja mam jako podlozku cisty bily papir a nemam zadne problemy :-) :lol: . Jen ho jednou za cas musim vymenit, protoze je zvlneny z potu :D.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Eh, tak to já jedu bez papíru.. Mám hladký a rovný povrch stolu, takže žádný problém..
Ad ty gelové podložky. No - ony jsou dobré na delší práci s myší, ale pokud se pohybujete třebas v Exelu atd. a myš použijete tak 2 x za minutu, tak spíše překáží. Stejně tak se s ní nedají pořádně hrát 'střílečky'.
Ale třebas při úpravě fotek, či strategiích - oo.kaa 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Taky jsem jel bez podlozky, pak mi ovsem najednou zacala mys strasne casto podkluzovat, mrknul jsem na stul... a on je na nekolik mistech naprosto DOKONALE hladky :shock: , takze kulicka se po nem nepohybuje, jen 'se klouze'. Stale mi vsak zustava zahadou, jak ten hladky povrh vznikl :think: :D.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

sevencreature píše:Z toho mi málem ochrnula ruka - nakonec jsem se pokorně vrátil k jednobarevné zelené plátěné podložce za 30,- Kč, kterou si nemůžu vynachválit :-P
Rovněž přidávám kladný bod Tmavě Zelené Plátěné Podložce Za 30 kč (TM) Slouží mi věrně od loňského podzimu a tisíc najetých km bez nehody :-D Jediná škoda, že se po čase začne odlepovat a zápěstí jí propocuje...no ale za ty peníze si může člověk koupit 2-3x ročně novou :lol:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

necrotising_ píše:Stale mi vsak zustava zahadou, jak ten hladky povrh vznikl :think: :D.
To je myslím velmi snadné - léty 'opracovaný' povrch :lol:
Jinak mě ani nemá co podkluzovat 8-) Ne že bych byl s kuličkovou nějak výrazně nespokojen (sloužili celkem dlouho a dobře) ale přeci jen to 'sem-tam' zaseknutí, neposlušnost a nutnost udržovat jak kuličku tak kolečka čisté zapříčinila přechod na optiku...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Já mám také optickou myš, ovšem bez podložky nedám ani ránu - je mi přijemnější opírat si ruku o látkový povrch a také se mi nelíbí zvuk tření myši o stůl :-) Onu podložku jsme možná dostali k PC, je na ní motiv z Dark Reign, už byla polita čajem, ale nedám na ni dopustit.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Na prázdném stole bych optickou myš neprovozoval, když není podložka tak tam narvu aspoň sešit. Moje podložka už pár let za sebou taky má (a čím vším jsem ji polil už radši ani nepočítám :lol: )
Zato ve škole máme neskutečně dementní podložky - zespodu přilepovací a povrch divně drsný a lesklý (:roll:), první co udělám když si tam sednu k pc je že tu podloužku přelepím někam hodně daleko (nejlépe připlácnout z boku na case :twisted:)
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Ja každú podložku po 3 mesiacoch používania DOKONALE vyhladím a ohľadom gélových podložiek:NEZNÁŠAM
Ja väčšinou za PC iba hrám hry a s gélovými podložkami pri hraní CS netrafíte absolútne nič
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nevite k cemu je dobry na mysi kolecko ktery jde "vyklapet" do stran? Nenasel sem nic kde by to fungovalo :-?
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Současná myš a klávesnice :twisted: : myš je nahoře a dole černá, na bocích průhledná, nemá kuličku, zato vlastní kolečko a červeně světélkuje. Je na ní nápis Logo. Klávesnice byla původně bílá, nyní je našedlá s puntíky (káva, instatní polévky etc.) :-D . Pomalu, ale jistě se smazávají označení kláves čárka, tečka a M. Nápis na ní zní RedStar, ale komunistka to není :-D
Naposledy upravil(a) Sadako dne 29.5.2006 12:20, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Firkraag píše:Nevite k cemu je dobry na mysi kolecko ktery jde "vyklapet" do stran? Nenasel sem nic kde by to fungovalo :-?
Měla by fungovat ke scrollování do stran (např. v Excelu)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Firkraag: Jak píše AlieN. Ale dost lidí tuhle featuru nedoporučuje zkoušet, neboť se kolečko může vyviklat :wink: Já to teda radši nedělám :-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“