Volná diskuze

Další příběh ze světa Zapomenutých říší. Ujměte se meče, připravte si kouzla.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:oops: Tak ma včera napadlo, že by som sa mohol aj pozrieť do manuálu - takže už som múdrejší (tým pádom sorry za zbytočné otázky)

K útokom - závisia od BAB - za každých ďalších 5 bodov pribudne jeden útok - do maxima 4 útokov pre fighterov s jednou zbraňou a 6 útokov (možno aj 7) pre dual-wielderov - BAB sa pridáva podľa druhu povolania - pre classy zamerané na boj - fighter, paladin, ranger etc. je to jeden bod za level resp. (lvl.*1), pre polo-bojovné classy rogue etc je to (lvl*0,75) a pre casterov (lvl*0,5).

Jj čo sa týka Greater cleave - včera som skúsil experimentálne nacheatovať jednej postave 1mil exp. (40 lvl F/R/WM resp. 15/16/9 je riadna kosačka btw. :lol: ) a skutočne ako najlepší feat sa ukázal GC - whirlwind a aj epický improved wh. nestoja za nič (poriadne sklamanie - ale aspoň ušetrím feats na iné veci :angel:)

No a samozrejme sa teším na Imp evasion na 10 rogue level - fakt vymakaný feat - wizardi sú už dopredu stratení.

Inak neviem, či mám investovať do spellcraft - 5 skillpoints za +1 k s.t. - fakt neviem.
Naposledy upravil(a) CrowX dne 4.6.2006 20:53, celkem upraveno 1 x.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX píše:Inak neviem, či mám investovať do spellcraft - 5 skillpoints za +1 k s.t. - fakt neviem.
Samozřejmě 8-) Na konci jsem tam měl cca 17 bodů - +3 k saving throw se hodí. Stejně budeš mít skill pointů nadbytek (a i kdyby ne, Spellcraft je IMO jeden z těch lepších skillů) ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Dajú sa na niečo použiť tie veci, ktoré zostávajú napr. z kostlivcov alebo z fire beetles?

Inak som prišiel na jednu malú chybičku, ktorá človeku umožní prísť k zopár skúsenostiam (neviem či je to známy "bug") - v beggar´s nest, resp. v dungeone pod graveyard district je jedna truhlička, v ktorej je nejaký "unique" armor - teraz si neviem spomenúť ako sa volá - vtip je v tom, že keď ho človek zoberie tak sa pri truhlici objaví múmia - potiaľto by bolo všetko OK, ale autori zabudli vypnúť trigger, ktorý tohto undeada summonuje - takže ak človek niečo do truhly vloží/vezme objaví sa tam ďalšia múmia => možnosť prísť k troške expov - neodolal som :lol: - inak toto musí byť raj pre clerica a možno aj pre mága (neviem či má na takom 7-8 lvl dosť plošných kúziel) - ak hru pauznete a vložite/vyberiete tam zopár vecičiek tak môžete naraz odpáliť koľko múmií chcete/dokážete zvládnuť. :-P
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

CrowX: Tak to je moc pěkný bug :-P Škoda jen, že už jsem z Neverwintru pryč
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Takových potvor je tam víc - můj favorit je jeden lich v myslím 3. aktu - je za něj celkem dost zkušeností i při tom opakovaném zabíjení :wink:

Ad ty různé věci - dají se použít na výrobu lektvarů, zbraní či brnění a potom ještě pro různé questy nebo speciální úkoly. IMO je nemá cenu sbírat (moc zlata za ně není) - až je budeš na něco potřebovat, tak tam někde poblíž pár těch věcí bude.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ďalší z easy-exp bugov, na ktorý sa mi podarilo naraziť: v helm´s hold - keď zničíte démona a potom vyvoláte Helmovho guardiana - po skončení rozhovoru dostanete 375 exp - stačí pauznúť a klikať na spomínaného guardiana - za každý klik dostanete znovu 375 exp. :-P

7c: akú výbavu si mal u svojho F/R v OC - sú nejaké veci, ktoré by som nemal minúť, resp. získať ich za každú cenu? (loadovať pri truhličkách ma už prestáva baviť :-? )
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Asi klasika - Boots of Haste, rukavice na sílu, brnění z červeného draka, opasek taky na sílu, ring of power, ring of nevím co :lol: - asi saving throws :think:, Amulet of Greater Health... Nic z toho v podstatě nemineš (resp. možnost nálezu závisí na levelu - ale přesná data si nepamatuju) - prostě Boots of Haste na prvním levelu prostě nenajdeš...
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Už se těšim až mi AlmSiVi pučí Neverwinter Nights.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Měl bych takovej malej dotaz: nevíte někdo kde by se daly sehnat datadisky k NwN?? Na internetu jsem našel jenom platinovou verzi z datadiskama a to mi přijde zbytečný když základní verzi mám.
Trandul píše:Už se těšim až mi AlmSiVi pučí Neverwinter Nights.
No nevim, teď sem to poprvý rozehrál(za mnicha) a fakt mě to chytlo, takže si asi chvíli počkáš
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlmSiVi: IMO je skoro lepší koupit tu platinovou - výhoda toho, že je to na jednom DVD je u NWN (kde je instalace příšerná) poměrně značná...
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

7c: Asi budeš mít pravdu, protože teď sem někde na netu ty datáče našel, ale každej z nich stojí přes 400 Kč. Takže na platinovce vlastně vydělám.

A ještě bych měl dotaz, je mnich povolání dobrý pro začátečníka? Teď sem to z něj rozjel a je docla silnej, ale nevim jak to bude dál ve hře.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlmSiVi: Mnich je v pohodě.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Je tam nejaká dobrá helma pre zlodeja, prípadne plášť? Mne zatiaľ robia problémy iba príšerky, ktoré používajú kúzla proti ktorým si musím hádzať na WILL save - keďže fighter a ani rougue nemá preferenciu na tieto s.t. - inak všetko zvládam v pohode.

Oplatí sa maxovať silu - teraz mám na mysli mať toľko predmetov, ktoré ju zvyšujú - čo tak radšej nejaké rezistencie, prípadne s.t. predmety - alebo je vysoká sila až tak znateľná, že preváži výhody iných vecí? :think:
Naposledy upravil(a) CrowX dne 30.5.2006 21:14, celkem upraveno 1 x.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No IMO opasky a rukavice jsou dobré jen na sílu. Ale záleží na ostatním vybavení.

Ad helma - na tu jsem zapomněl -> Golden Circlet = imunita vůči Mind Spells 8-) :lol:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Měl bych ještě jeden takovej dotaz, kdy potkám toho lítýho pavouka o kterým tady pořád mluvíte? Je to ten v docích v budově obchodní společnosti nebo myslíte něco jinýho?
Odpovědět

Zpět na „Neverwinter Nights I & II“