Ajantis: No tak, znáš moji paměť
já šla ve čtyři spát a v osm jsem vstávala jakmile se vrátím z města, zahajuji nekompromisní spánek.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampria: Ja som to urobil tak podobne... akurát som o hodinu skôr išiel spať, ale aj vstal... spánok však zahájiť nehodlám... aj tak sa to nedá pretože vonku je *censored* slnečno a svetlo mám v izbe aj cez stiahnuté žalúzie... nie, že by som slnečné počasie nemal rád, ale dnes mi nejako nevyhovuje...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Já se nacházím v jedné hodně rozjeté záležitosti...no uvidíme, jak se to bude vyvíjet, zatím se hodně dobře bavím :D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
O tom pochybuji na tyto dotazy neodpovídám a tvářím se nervrle
sevencreature: Taky na chatu? Já se tam dnes opravdu mimořádně dobře pobavila
EDIT 4:28 a dnes jsem chtěla jít také brzy spát