Holíka sice tak moc nemusím, ale při MS jsem mu musel v jeho komentářích dávat za pravdu - a včerejší poznámka, proč Hadamczika stále srovnávat s Hlinkou a Růžičkou (i v pozitivním smyslu "projevil intuici jako Hlinka") a ne i třeba s Augustou...
Sporty
No, stříbro je parádní - hokej jsem neviděl, tak jsem zvědavej, co bude napsáno, ale včera jsem se nasmál. Koupil jsem si Sport. Ten samý sport, kde ještě před týdnem byla prča z Hadamczika. A najednou - "je třeba ocenit kvality trenéra Hadamczika a jeho trenérský čuch na sestavení formací a výběr hřáčů atp. atp. To, že se nenechal po OH zviklat a zůstal, bylo to nejlepší pro hokej atp. atp." 
Holíka sice tak moc nemusím, ale při MS jsem mu musel v jeho komentářích dávat za pravdu - a včerejší poznámka, proč Hadamczika stále srovnávat s Hlinkou a Růžičkou (i v pozitivním smyslu "projevil intuici jako Hlinka") a ne i třeba s Augustou...
http://ms.hokej.sk/news/42479/index.htm
OMG to snáď nie je pravda!
V žiadnom prípade... nech nás radšej trénuje Tichonov alebo Golonka alebo hocikto iný len nie Hadamczik... dúfam, že nie je medzi kandidátmi na nového trénera u SZĽH...
OMG to snáď nie je pravda!
V žiadnom prípade... nech nás radšej trénuje Tichonov alebo Golonka alebo hocikto iný len nie Hadamczik... dúfam, že nie je medzi kandidátmi na nového trénera u SZĽH...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Edmonton je ve finále Stanley Cupu. Naprosto úžasné. Po tolika letech, kdy mu fandím, a nikdy během té doby nepřešel ani 1. kolo play-off, tomu stále nemůžu uvěřit. Konečně nějaký důvod k radosti v souvislosti s NHL. 
A věřím, že nezůstane jen u finále. Jak Buffalu, tak dle mého postoupivší Carolině může být Edmonton více než vyrovnaným soupeřem.
Yachiko: Proč Ty nemáš rád Hadamczika?
A věřím, že nezůstane jen u finále. Jak Buffalu, tak dle mého postoupivší Carolině může být Edmonton více než vyrovnaným soupeřem.
Yachiko: Proč Ty nemáš rád Hadamczika?
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 28.5.2006 9:57, celkem upraveno 1 x.
Ajantis: Jedným okom som samozrejme vždy sledoval všelijaké jeho trénerské machinácie ( najmä čo sa týka nominovnia hráčov ) apd... českí hokejoví fanúšikovia s tým spokojní tiež neboli... ja viem - u nás aj u vás - čo fanúšik to tréner
- ale niektoré veci boli fakt ťažko vysvetliteľné...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V neděli jsem hrál golf a zkazil jsem vše co jsem mohl a snad i nemohl!!
Asi půlku jamek jsem proškrtal
Vypadalo to asi takhle:
1.hráč: to pude do bangru........prd a je to tam
2.hráč: pujdu asi za tebou...........prd a je to tam
3.hráč: ten druhej bangr je taky dobrej............šoupl to těsně vedle
JÁ:potichu jsem si řekl..a já to dám do lesa!!.............prd rána se hezky stočila do prava a do lesa...........druhej míč..jenom to zasvoštělo a taky do lesa.............tak já to škrtám tohle fakt nemá cenu
Asi půlku jamek jsem proškrtal
Vypadalo to asi takhle:
1.hráč: to pude do bangru........prd a je to tam
2.hráč: pujdu asi za tebou...........prd a je to tam
3.hráč: ten druhej bangr je taky dobrej............šoupl to těsně vedle
JÁ:potichu jsem si řekl..a já to dám do lesa!!.............prd rána se hezky stočila do prava a do lesa...........druhej míč..jenom to zasvoštělo a taky do lesa.............tak já to škrtám tohle fakt nemá cenu
Hadamczik... hmmm....tak tohle téma je mezi našimi fanoušky velmi ožehavé... nevím, jestli ho lidi nemají rádi jen proto, že má polské jméno, že je to slezský mafián, že si neporozuměl se staršími hráči nebo proč... přijde mi, že nadávat na H. se stalo během a po olympiádě jakýmsi národním sportem, kdo si do něj nekopl, nebyl jaksi "in". A na čele novinářská obec, jako nejvíce pranýřující instituceYachiko píše:Ajantis: Jedným okom som samozrejme vždy sledoval všelijaké jeho trénerské machinácie ( najmä čo sa týka nominovnia hráčov ) apd... českí hokejoví fanúšikovia s tým spokojní tiež neboli... ja viem - u nás aj u vás - čo fanúšik to tréner- ale niektoré veci boli fakt ťažko vysvetliteľné...
Cítil jsem se až trapně, když na čtvrtfinále nebyl v hospě skoro nikdo a na semifinále už vlajky... tss.. "fanoušci".. ale to jsem se už dostal hodně mimo