Film: Star Wars

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět

Nejlepší epizoda

I: Skrytá hrozba (The Phantom Menace)
1
3%
II: Klony útočí (Attack of the Clones)
0
Žádná hlasování
III: Pomsta Sithů (Revenge of the Sith)
10
26%
IV: Nová naděje (New Hope)
4
11%
V: Impérium vrací úder (The Empire Strikes Back)
15
39%
VI: Návrat Jedioho (Return of the Jedi)
8
21%

Celkem hlasů: 38

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Asi V. nebo VI. - hlasoval jsem pro V. ale vyjde to pro mě nastejno. Novou trilogii mezi SW v podstatě nepočítám (tak možná mezi odpad :-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Obávám se, že existence totální common (co tak náhodou, v původní trilogii nebyla) je pouze úlitba americkému publiku, aby nemuselo číst titulky. Naprosto to ničí atmosféru a věrohodnost světa, kde byla spousta specifických planet, každá s jinou kulturou, mentalitou... Takhle je to jeden velký píseček, kde se všichni znají.

A hlasoval jsem pro E6 (viz můj včerejší post). Sice jsem neviděl E2 a E3, ale po zkušenostech s E1 nepředpokládám, že by mě nějak zvlášť zaujaly.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 31.5.2006 0:41, celkem upraveno 1 x.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

V. - nemohla to byť VI z jedného dôvodu - ja tých medvedíkov nenávidím - podľa mňa tým zabili celú sériu - taká hrozná blbosť - super silné impérium porazené trápnymi medvedíkmi :roll: (toto ma neuveriteľne naštvalo - ja som čakal nejaký mega súboj a ono to skončilo tak trápne).
Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor :-P
There is a limit to stupidity.
182
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Já mám nejradši R2-D2... Já vím, je to trapný... :oops:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Pípatko R2-D2 je v pohode - ale C3PO alebo ako sa ten debilný android volá - neznášam ho - vôbec by tam nemusel byť - resp. mohli ho zlisovať/rozmlátiť a zbaviť svet SW jedného trápneho charakteru. :twisted:
182
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Cesare píše:Já mám nejradši R2-D2... Já vím, je to trapný... :oops:
Není, R2 je cool 8-), takhle má vypadat vtipná postava, ne jako ten debilní Jar-trotl-Jar
C3P0 je na můj vkus moc ukecaný :-? (ale R2 ho vždycky výborně setře :lol: )

Z těch lidských postav mám nejradši asi Vadera ,Obi Wana a Sola (Luke je cucák, hlavně ve IV. :twisted: )
Naposledy upravil(a) AlieN dne 30.5.2006 22:04, celkem upraveno 1 x.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX píše:Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor :-P
Jj, zajímavé - taky jsem to viděl stejně. Ale pak jsem přečetl knihy (líbily se mi víc než filmy) a v nich je Luke docela dobrá postava.

Ajantis: Pokud budeš po shlédnutí filmů trpět abstinenčními příznaky, doporučuji přečíst nějakou SW beletrii :wink: Třeba od Timothy Zahna (Tolkien to není, ale čte se to docela dobře) 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

sevencreature píše:Ajantis: Pokud budeš po shlédnutí filmů trpět abstinenčními příznaky, doporučuji přečíst nějakou SW beletrii :wink: Třeba od Timothy Zahna (Tolkien to není, ale čte se to docela dobře) 8-)
jj ty jsou docela dobré, jen tu poslední čast té jeho trilogie jsem nemohl sehnat (ale to už je pár let zpátky)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Já osobně mám Luka docela ráda... Celkem sympatickej (a docela schopnej) sebevědomej spratek...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Fuj, je hnusny :).

Nejvic se mi asi libila 6ka... ja jsem na ty dojaky :cry: :-D .
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Mě fascinovalo, jak v těch filmech Luke postupně ošklivěl :-P v E4 to šlo a v E6 to byla už docela tlama.
Nejoblíbenější postavy? Hmm, Padmé Amidala :angel: , Darth Vader, R2 D2 :-D a Imperátor.
Vyloženě mi vadil akorát Jar-Jar Binks, jinak vůbec nikdo, alespoň mám ten dojem :think: a nechápu, proč by nemohli Ewokové porazit Impérium? Jen proto, že jsou malí a působí na většinu lidí roztomile a nevinně :evil: ? Zdání klame, pozor na to :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše: :think: a nechápu, proč by nemohli Ewokové porazit Impérium? Jen proto, že jsou malí a působí na většinu lidí roztomile a nevinně :evil: ? Zdání klame, pozor na to :twisted:
Přesně... Když může hobit zničit Temného pána, Kocour v botách může přechcat zlýho obra a mládě clusterský ještěrky může zabít Gigastín... ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Pretože dreveným oštepom do vesmíru asi nedohodíš, že? :lol: Proste jeden Star destroyer (teraz možno kecám - už si nespomínam aké označenie mali vesmírne lode impéria) a malá svetelná show z orbity a je po medvedíkoch. :roll:
182
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

No ale jelikož to tam nikdo neposlal, tak lesní strategie Ewoků slavila úspěch ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ewoci by mohli výborně použít taktiku Kocoura v botách ze Shreka :lol: (ale na ten Destroyer by asi nefungovala :twisted: )
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“