Film: Star Wars
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že existence totální common (co tak náhodou, v původní trilogii nebyla) je pouze úlitba americkému publiku, aby nemuselo číst titulky. Naprosto to ničí atmosféru a věrohodnost světa, kde byla spousta specifických planet, každá s jinou kulturou, mentalitou... Takhle je to jeden velký píseček, kde se všichni znají.
A hlasoval jsem pro E6 (viz můj včerejší post). Sice jsem neviděl E2 a E3, ale po zkušenostech s E1 nepředpokládám, že by mě nějak zvlášť zaujaly.
A hlasoval jsem pro E6 (viz můj včerejší post). Sice jsem neviděl E2 a E3, ale po zkušenostech s E1 nepředpokládám, že by mě nějak zvlášť zaujaly.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 31.5.2006 0:41, celkem upraveno 1 x.
V. - nemohla to byť VI z jedného dôvodu - ja tých medvedíkov nenávidím - podľa mňa tým zabili celú sériu - taká hrozná blbosť - super silné impérium porazené trápnymi medvedíkmi
(toto ma neuveriteľne naštvalo - ja som čakal nejaký mega súboj a ono to skončilo tak trápne).
Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor

Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já mám nejradši R2-D2... Já vím, je to trapný... 

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Není, R2 je coolCesare píše:Já mám nejradši R2-D2... Já vím, je to trapný...

C3P0 je na můj vkus moc ukecaný

Z těch lidských postav mám nejradši asi Vadera ,Obi Wana a Sola (Luke je cucák, hlavně ve IV.

Naposledy upravil(a) AlieN dne 30.5.2006 22:04, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, zajímavé - taky jsem to viděl stejně. Ale pak jsem přečetl knihy (líbily se mi víc než filmy) a v nich je Luke docela dobrá postava.CrowX píše:Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor
Ajantis: Pokud budeš po shlédnutí filmů trpět abstinenčními příznaky, doporučuji přečíst nějakou SW beletrii

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj ty jsou docela dobré, jen tu poslední čast té jeho trilogie jsem nemohl sehnat (ale to už je pár let zpátky)sevencreature píše:Ajantis: Pokud budeš po shlédnutí filmů trpět abstinenčními příznaky, doporučuji přečíst nějakou SW beletriiTřeba od Timothy Zahna (Tolkien to není, ale čte se to docela dobře)
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně mám Luka docela ráda... Celkem sympatickej (a docela schopnej) sebevědomej spratek...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mě fascinovalo, jak v těch filmech Luke postupně ošklivěl
v E4 to šlo a v E6 to byla už docela tlama.
Nejoblíbenější postavy? Hmm, Padmé Amidala
, Darth Vader, R2 D2
a Imperátor.
Vyloženě mi vadil akorát Jar-Jar Binks, jinak vůbec nikdo, alespoň mám ten dojem
a nechápu, proč by nemohli Ewokové porazit Impérium? Jen proto, že jsou malí a působí na většinu lidí roztomile a nevinně
? Zdání klame, pozor na to 

Nejoblíbenější postavy? Hmm, Padmé Amidala

Vyloženě mi vadil akorát Jar-Jar Binks, jinak vůbec nikdo, alespoň mám ten dojem

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Přesně... Když může hobit zničit Temného pána, Kocour v botách může přechcat zlýho obra a mládě clusterský ještěrky může zabít Gigastín...Vampiria píše:a nechápu, proč by nemohli Ewokové porazit Impérium? Jen proto, že jsou malí a působí na většinu lidí roztomile a nevinně
? Zdání klame, pozor na to