Film: Star Wars
Moderátor: sevencreature
Nechcem vam tu kazit fanusikovsku naladu, ale mne Star Wars prisli vzdy trochu smiesne.
Umelecky to samozrejme nema ziadnu hodnotu, len triky, svetelne mece, jeden maly goblin a "sila". Zaujimave, ze to malo taky uspech... Mozno len kvoli na svoj cas vzdy kvalitnym trikom a aj hercom (nie vsetkym). Nebyt toho, tak je to imho beckova zalezitost z minuleho storocia. Aspon ze Lucas nezabudol na ten "lesk".
btw, robil Lucas nieco ine okrem SW? Nejaky slusny film bez vsetkych tych lietajucich modelov? Alebo si prihrieval polievku len pri tom?

btw, robil Lucas nieco ine okrem SW? Nejaky slusny film bez vsetkych tych lietajucich modelov? Alebo si prihrieval polievku len pri tom?
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: http://www.imdb.com/name/nm0000184/#director
de facto ani moc nerežíroval...on to moc neumí. Imho neumí moc ani psát. Ale co se týče SW světa, tak měl geniální nápad.
de facto ani moc nerežíroval...on to moc neumí. Imho neumí moc ani psát. Ale co se týče SW světa, tak měl geniální nápad.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Svět, kde existují jen umělecky hodnotné filmy... Strašná představa.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hehe, už zase uměníArthalion píše:Nechcem vam tu kazit fanusikovsku naladu, ale mne Star Wars prisli vzdy trochu smiesne.Umelecky to samozrejme nema ziadnu hodnotu

Tak s tímhle nesouhlasím, hlavní důvod proč se mi to líbí (a nejen mě) je to prostředí a atmosféra, to je na tom unikátníArthalion píše:Mozno len kvoli na svoj cas vzdy kvalitnym trikom a aj hercom (nie vsetkym). Nebyt toho, tak je to imho beckova zalezitost z minuleho storocia. Aspon ze Lucas nezabudol na ten "lesk".

z těch známějších: Indiana Jones (spolu se Spielbergem), THX 1138 a Americké graffitiArthalion píše:btw, robil Lucas nieco ine okrem SW? Nejaky slusny film bez vsetkych tych lietajucich modelov? Alebo si prihrieval polievku len pri tom?
Není to trochu přehnané??? Co já si pamatuju, tak se Ewokové zůčastnili jen drobné potičky o vysílač a nešli nakopat zadek imperátorovi... Tradiční partizánský boj, žádné vesmírné bitvy... Takže je to v pořádku a nic špatného na nich nevidím...CrowX píše:V. - nemohla to byť VI z jedného dôvodu - ja tých medvedíkov nenávidím - podľa mňa tým zabili celú sériu - taká hrozná blbosť - super silné impérium porazené trápnymi medvedíkmi(toto ma neuveriteľne naštvalo - ja som čakal nejaký mega súboj a ono to skončilo tak trápne).
Nemůžu než souhlasit...CrowX píše: Moje najobľúbenejšie postavy zo SW: Han Solo, Obi-wan a Vader a najneobľúbenejšie: Luke Skywalker & Leia a možno aj Imperátor
Mám ten pocit, že Lucas může také za Indiana Jonese (spolu s SS)Arthalion píše:btw, robil Lucas nieco ine okrem SW? Nejaky slusny film bez vsetkych tych lietajucich modelov? Alebo si prihrieval polievku len pri tom?
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Ahhh, mno to iste. Aj ja si obcas rad pozriem nenarocnu a hlupu vec, splni ucel - odlahci mysel, ale SW to byt nemusi.
Ale mno tak, Vy ma tu snad mate za nejakeho obezneho intelektuala co namiesto hranoliek konzumuje iba kaviar a popija sampanske cely den.
Kazdopadne, ono to tak nie je.
A atmosferu to skutocne ma, ale velmi ma to neuchvacuje.

Ale mno tak, Vy ma tu snad mate za nejakeho obezneho intelektuala co namiesto hranoliek konzumuje iba kaviar a popija sampanske cely den.

A atmosferu to skutocne ma, ale velmi ma to neuchvacuje.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Já osobně taky nejsem SW fanatik. Ale původní trilogii mám celkem dost ráda...
Každopádně, ať už SW rád či nerad, síla s tebou...
Každopádně, ať už SW rád či nerad, síla s tebou...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SW fanatik také nejsem, ale ta původní trilogie se mi líbí (tedy, hlavně 5 a 6). No a v té nové zase hraje Natalie Portman
A ten SW svět je imho geniální, velice, velice atmosférická záležitost.

A ten SW svět je imho geniální, velice, velice atmosférická záležitost.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Má nejoblíbenější postava SW je rozhodně Darth Vader. Tedy ne Anakin
. No a na druhém místě princezna (ta skutečná)
.
A nesympatičtí - Han Solo, Leia a ten rádoby-vtipnej-jar.
Ad Ewokové - roztomilí mi nepřišli a jak správně poznamenala Vampiria, zdání klame. Kor v SW.
CrowX: Hypoteticky - A nenapadlo Tě, že to vítězství Ewoků nad částí armádoy Impéria (proč jich tam vlastně bylo tak málo a špatně vyzbrojených?) nebylo zásluhou náhody ani síly Ewoků, ale že to tak *muselo* být? Možná to tak chtěl operační velitel Impéria Darth Vader. Ostatně nebýt něj, vůbec by se na tu planetu nedostali
.

A nesympatičtí - Han Solo, Leia a ten rádoby-vtipnej-jar.
Ad Ewokové - roztomilí mi nepřišli a jak správně poznamenala Vampiria, zdání klame. Kor v SW.
CrowX: Hypoteticky - A nenapadlo Tě, že to vítězství Ewoků nad částí armádoy Impéria (proč jich tam vlastně bylo tak málo a špatně vyzbrojených?) nebylo zásluhou náhody ani síly Ewoků, ale že to tak *muselo* být? Možná to tak chtěl operační velitel Impéria Darth Vader. Ostatně nebýt něj, vůbec by se na tu planetu nedostali

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MOje nejoblíbenější postavy z hexalogie jsou Darth Maul,Darth Vader,Darth Sidious a (Nesmím opomenout Chewbaccu s Hanem).
Nejvíc mě v phantom menace naštvalo,jak darth maula zabil děj - tak debilně zfilmovaný - to byla hrůza!!! Viděli jste někdy Sitha nebo Jedie jak čekají 10sec než je někdo přeskočí a přesekne??
P.S.-Darth maul nezemřel v phantom menace - četl jsem knížku(už nevím jméno) schválenou Lucasem,je to mezi epizodou 3-4 a Maul přijde na tatooine s robotickým spodkem aby si to vyřídil s obíkem a tady teprve umírá...
Nejvíc mě v phantom menace naštvalo,jak darth maula zabil děj - tak debilně zfilmovaný - to byla hrůza!!! Viděli jste někdy Sitha nebo Jedie jak čekají 10sec než je někdo přeskočí a přesekne??
P.S.-Darth maul nezemřel v phantom menace - četl jsem knížku(už nevím jméno) schválenou Lucasem,je to mezi epizodou 3-4 a Maul přijde na tatooine s robotickým spodkem aby si to vyřídil s obíkem a tady teprve umírá...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Musím se připojit k odpůrvům malých chlupatých potvor. V době, kdy Vader zažívá dilema mezi poslušností k Imperátorovi, nebo lásce k synovi kroutícímu se na zemi, na pozadí probíhá úžasná vesmírná bitva a nějaký Stormtrooper odpálí R2 se ve vzduchu objeví Ewok na rogalu co háže šutry a debilně řve, úplně to natrhne nitku atmosféry a němého úžasu.
Možná, být o něco lépe zpracováni, dojem z nich by byl lepší, ale v když z nich rešisér udělal infantilní kuličky plyše, odepsal celou jejich rasu.
A jinak samozřejmě Empire strikes back, Solo, Vader, Chewie a Kenobi jasně vedou.
Možná, být o něco lépe zpracováni, dojem z nich by byl lepší, ale v když z nich rešisér udělal infantilní kuličky plyše, odepsal celou jejich rasu.
A jinak samozřejmě Empire strikes back, Solo, Vader, Chewie a Kenobi jasně vedou.
Feed your head
Jo a mohl by je taky namluvit Antonio Banderas.AlieN píše:Ewoci by mohli výborně použít taktiku Kocoura v botách ze Shreka(ale na ten Destroyer by asi nefungovala
)

Mmj. hvězdné války jsou v pohodě. Samozřejmě jsou dosti "nereálné", ale je třeba připomenout, že jsou určené spíše dětem a náctiletým. Nu a nějakou náhodou se líbí i lidem starším.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Mně přijde na děti zaměřená až ta nová série. Ta stará byla taková "pro všechny". Jak napsal někdo v komentáři na CFSD: "Co mi na ep. I vylozene vadi, je Jar-Jar Binks, diky kteremu TPM vypada jeste vice jako pohadka pro deti, nez pohadkova saga s (nejen) emocionalni hloubkou pro dospele, jak tomu drive bylo."
S tím souhlasím.
S tím souhlasím.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, čekal jsem, že napíšeš "každopádně, ono to tak je."Arthalion píše:konzumuje iba kaviar a popija sampanske cely den.Kazdopadne, ono to tak nie je.

Vampiria: Pokud by byla nová trilogie trochu jako Closer, přítomnost N. P. by mě možná nějak potěšila - ale takhle byla její přítomnost IMO naprosto zbytečná (hmmm, no možná to byl strategický tah, jak přilákat ke shlédnutí filmu její příznivce

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.