Nějak se mi začínají k životu probírat některé orgány a to se mi pranic nelíbí nechápu, proč mi musí játra, žaludek a slinivka oznamovat to, že je mám šílenou bolestí a nevolností
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ajantis píše:Tak mě i na vejšce dostihlo to, čeho jsem se, aspoň tak doufaje, po maturitě definitivně zbavil. Musím se učit něco, co mě ani trochu nezajímá, nebaví a mám pocit, že mi to vůbec k ničemu nebude. Zkouška z právnické angličtiny... damn.
Tomu se nevyhneš, ať se budeš zabývat čímkoli.
Na střední jsem musela přežít matiku.
Na anglistice musím přežít lingvistiku.
V rámci litaratury jsem musela přežít velmi otravnej úvod (a to si můžu gratulovat, že mě americká literatura - narozdíl od mnoha spolužáků - baví, protože z ní máme povinnej jeden seminář).
A třeba i v rámci semináře o viktoriánský literatuře jsme museli přečíst pár věcí, co mi fakt nesedly.
Dokonce i když maximálně zúžíš svoje pole zájmu a působnosti, objevíš něco, čím by ses radši nezabejval - ale budeš muset, pokud z tebe má bejt odborník (anebo profík - anebo obojí).
To je život...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Já už toho mám dost...sice je v bytě u našich nový, vymasený počítač, ale díky instalaci WinXP, tj. nového systému, jsem opět přišla o záložky a dále mě šíleně zlobí Qip a bolí oči za co, velký Cthulhu, za co ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
sevencreature píše:Uh, půlnoc pryč, zítra vstávám brzo a to jsem ještě nedohnal dnešní spánkový deficit, bude zima a pršet a cekově zítřek asi nebude moc střízlivý
ses moc netrefil,je hezky...slunicko,relativne teplo :P
Hmm... tak jsou skoro tři.
A ráno mám vstávat v šest.
No ale zase reinstalace pohřbeného doménového řadiče za 4 hodiny není tak špatný výkon.
Teď jen doufám, že to bude v pondělí chodit.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Eeh, je mi blbě. Ač jsem se včera neopil, tak chlastat takový bolehlav jako je víno až do půl čtvrté ráno...
Dopuji s práškama na hlavu a snažím se něco málo pozřít....
Stěžuji s na nějakého dementa který se (asi) rýpal v elektrické rozvodně a včera vyhodil proud v půlce Bohunic , a znova ho nahodili až dnes ráno (a to tu byla včera večer taková sranda )