mi pise zbran neucina,Madea odolna na bodnuti utok ohnem ............atd+dalsich milion hlasek.Mam 6 postav kazda ma zbran aspon+5 a nejakou kouzelnou a porad nic.Jak je teda mam zabit

NeníTokkar píše:Je to relativně snadné.....
Moje predchozi rady se vztahovaly predevsim na trunni sal, ale stejna taktika platí u fontánky.Frosty píše:... ale oni to u té fontánky dost nepříjemně komplikují držením. Boj se odehrává v dosti malé prostoře a dvě tři držené postavy už jsou celkem problém, neboť jakmile se I či M k takto držené postavě dostanou - znamená to pro ni téměř vždy smrt.. Pokud ji nemá kdo léčit, či z držení uvolnit. Což ve chvíli, kdy je třebas celá družina umlčena, také dost dobře nende
no to je sice pravda ale to vsetko ma jeden hacikTokkar píše:NO prave proto ta ledova a elektricka munice.
Bossove sice odstini fyzické zraneni, ale na tyhle zivly jsou ponekud alergičtí.
Kdyz jsem se odvazil k nim na chvili priblizit, tak se osvedcila Halapartna Severu. Je pekne mrazivá.
no aj tie dva body su niecoTokkar píše:Jejich AC se lisi jen o dva body a v HF je totozne.