Moderátoři: Sadako, sevencreature
U nás to bylo stejné.drake127 píše:Jinak v naší rodině zvítězila ODS v poměru 4:0 (kéž by takové byly i ostatní rodiny, to by se hned žilo lépe).
Je sice pravda, že u svých prvních voleb (i tenkrát jsem volil ČSSD) jsem skutečně ovlivněn otcem byl, ale tentokrát jsem o své stranické volbě rozhodnut už dlouho a bez jakéhokoliv nátlaku ze strany svých rodičůdrake127 píše:Jinak by mě zajímalo, jestli taková volba je opravdu "rodinný podnik" (případ Ajantise opomenu) pro všechny. Samozřejmě, že rodiče své děti ovlivňují, ale zajímalo by mě, jak velký to má vliv na politické smýšlení...
Byla ředitelka nějakého odboru na magistrátu Hl. m. P. A též byla v důsledku toho předsedkyní komise, který vybírala firmu na odvoz pražského komunálního odpadu. Problém je v tom, že tradičního vítěze této veřejné zakázky vlastní Magistrát (jedná se o Pražské služby). A zastupitelé tak mají z jeho zisků své dividendy. Je to docela střet zájmů no. A maminka jim holt neráčila vybrat to co chtěli.drake127 píše:Jab: Co matka dělala za práci? Z tvého popisu jsem nepochopil "co se stalo špatně".