Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

BLOODRAYNE
režie: Uwe Boll
hrají: Kristanna Loken, Michelle Rodriguez, Michael Madsen, Matt Davis, Meat Loaf, Michael Paré :shock: :-P , Billy Zane :-P :-P , Udo Kier, Will Sanderson, Ben Kingsley

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jestli tohle není vtip, tak už mě snad nic nepřekvapí... Mám na mysli ten kontrast mezi režisérem a herci :mrgreen:
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 4.6.2006 19:13, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Nějak jsem teď začal sledovat čínské kung-fu filmy. Po nemastném neslaném "Klanu létajících dýk" mě celkem zaujal "Hrdina". Teď jsem dokoukal "Fearless" a byl zatím nejlepší. Jen je mi trochu líto, jestli to opravdu byla poslední role, ve které Jet Li hrál. :-(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab: No tohle zrovna nepovažuji za kung-fu filmy ;-)
Ale Hrdina patří mezi mé úplně nejoblíbenější filmy, má skvělou chladnou, až neosobní atmosféru. No a vizuální stránka - darmo mluvit :angel:
Klan létajících dýk jakožto "pokračování" je příšerné. Ani ta grafika mě tam nijak neoslovila.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Jab: měl bys zkusit Fist of Legend, to je asi nejlepší HK kung-fu film ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

SiNuHeT píše:Jab: měl bys zkusit Fist of Legend, to je asi nejlepší HK kung-fu film ;-)
Zrovna stahuji. :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Klan létajících dýk, Hrdina a např. i Tygr a drak, nejsou kung-fu, ale wuxia filmy ;-)

A Bloodrayne - taky jsem celkem zírala, jak Uwe Boll, béčkař jak poleno, sehnal do filmu tolik hvězd první ligy :mrgreen:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Keď už nejaký čínsky kung-fu movie tak jedine Drunken master s Jackie Chanom; - na Klan lietajúcich dýk som bol v kine a ľutoval som peniaze, ktoré som na to vysolil :evil:
There is a limit to stupidity.
182
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vampiria píše:Klan létajících dýk, Hrdina a např. i Tygr a drak, nejsou kung-fu, ale wuxia filmy ;-)
A co ten Fearless? Tam nelítá... :-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

American Beauty - po dlouhe dobe zase film, kvuli kteremu mi stalo za to zapnout TV.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

wuixa filmy které jsem viděl:
Hrdina - naprosto geniální - ten příběh, ty (pře)stylizované akční scény :applause:, nejlepší film s Jetem Li
Tygr a Drak - velmi pěkné, zajímavý příběh a taky Chow Yun-Fat tam dokázal že umí hrát i bez dvou berret :-P
Klan létajících dýk - mě se docela líbil, i když je horší než předchozí dva filmy, srovnávat ho s Hrdinou je IMHO trochu mimo, protože Klan je na rozdíl od Hrdiny film romantický
Fearless - no, akční scény jsou tam sice výborné, ale kromě nich ve filmu nic není - žádný příběh, žádný zajímavý nápad, žádná atmosféra :-?

taky jsem se včera díval na American beauty - Kevin Spacey je tam naprosto skvělý a už jen kvůli němu se vyplatí na ten film dívat :-D
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Fearless náhodou byl moc pěkný. Stejně tak ten doporučovaný Fist of Legend. Oba se mi líbili víc než vyumělkovaný Klan létajících dýk, Tagr a Drak nebo i ten Hero.
Teď stahuju Once upon a time in China. :-D
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Doporučuju "Školu hada" s Jackie Chanem - to je ten pravej, krystalickej, hongkongskej kung-fu film! :-D
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Po delší době jsem viděl film, který zase stál za to - Aguirre, Hněv boží od pana Herzoga. Na začátku v krásné scéně se výprava dobrodruhů - "výbor civilizované Evropy" - kněz, krásně oblečená žena v nosítkách, vojáci, několik těžkých děl - snaží slézt prudký horský sráz. Všude spousta stromů, nastražených pastí, lidé, zvířata i proviant se utápí v blátě... Až dorazí k nekonečné řece. Depresivní a beznadějná pouť. Před nimi je vidina bohatství říše Inků, o kterém slyšeli, a utěšují se, že "Mexiko také nebylo iluzí". To jediné jim zabraňuje od potupného a nejistého pokusu vrátit se stejnou cestou zpět. A tak se objevují další a další kilometry řeky, dochází potrava, prohlubují se vnitřní spory, přibývá záhadně zavražděných a dosažení cíle už je pouhou iluzí... A všemu vévodí úžasný, démonický Klaus Kinski, který ke skvělému hereckému výkonu nepotřebuje téměř ani otevřít ústa.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 5.6.2006 22:19, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Jab píše:Fearless náhodou byl moc pěkný. Stejně tak ten doporučovaný Fist of Legend. Oba se mi líbili víc než vyumělkovaný Klan létajících dýk, Tagr a Drak nebo i ten Hero.
Na Fist ov Legend se jdu podívat teď, alespoň po Fearless vím co od toho čekat (tzn. nic:-D)

EDIT: Tak Fist of Legend je, ač starší a velmi podobný, o třídu lepší než Fearless (tedy až na "herectví" všech zůčastněných)
Co mě ovšem dosti znechutilo je úděsný anglický dabing - originální namluvení jsem neslyšel, ale tohle, tohle jsou jatka :sick:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Klan létajících dýk je solidní nuda :-? Dva mí oblíbení herci se tam IMO pěkně zahodili :-(
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“