Oblíbená NPC, vaše družina...
Mě právě do tý hry Jan nesedí, a ty jeho historky přímo nesnášim, přijde mi, že narušujou atmosféru. BG II mohlo imho být o dost temnější a postavy jako Jan, Minsc a Aerie jsou jak z nepovedený estrády. Díky bohu za Viconii, Yoshima, Jaheiru a Sarevoka.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Adieu: Ale vždyť si hru pokaždé můžeš udělat přesně takovou, jakou chceš.. - nikdo tě přece nenutí, aby jsi ty "estrádové" NPC verboval 

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 4.6.2006 14:46, celkem upraveno 2 x.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Adieu píše:BG II mohlo imho být o dost temnější a postavy jako Jan, Minsc a Aerie jsou jak z nepovedený estrády

Nenapadlo tě (s těmito všemi indiciemi), že autoři žádné 'temné BGII' dělat nechtěli..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Ne, tvé "indicie" mi skutečně nepřijdou tak rušící, jako když Jan vykládá o tom, jak jeho strýčka z devátého kolene snědli tuříny (přeháním, ale jen mírně), nebo když Aerie naříká, že se bojí tmy. Je mi jasné, že pokud se takovéto věci ve hře objeví, tak ji autoři chtěli odlehčit, ale nebylo by bez toho Baldur's Gate lepší? Podle množství hlasů, které Jan dostal, soudím, že většině to tak nepřijde a BG se trefila do vkusu většiny, což je samozřejmě výtečné, ale snad můžu vyjádřit aspoň trochu toho opovržení nad Janem a dalšími.Frosty píše:no dost... A co takhle obraz Elvise na stěně v hospě, postavy ala Neeber & spol. a další a další věci a postavy... Ty tam dle tebe sedí a nenarušují 'temnost' BGII ?
Nenapadlo tě (s těmito všemi indiciemi), že autoři žádné 'temné BGII' dělat nechtěli..?

Nezáleží - neboť jak už psal KOFi - BG si můžeš skoro vždy (bohužel jen skoro) udělat takovou, jakou chceš, a jestli ti to takhle vyhovuje, je to jen tvá věc.alexa píše:no....nic se nemění v tom, že sebou beru vždy Aerii, Vici a i další (hraji teda BGII nebo estrádu? Wink a záleží na tom? Confused
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neeber... Když jsem ho potkal prvně, řekl jsem si, že jeho jméno je nějak podobné jistému člobrdovi z BG1 z Nashkelu. A ono je to i stejně naskriptovaný.Frosty píše:no dost... A co takhle obraz Elvise na stěně v hospě, postavy ala Neeber & spol. a další a další věci a postavy... Ty tam dle tebe sedí a nenarušují 'temnost' BGII ?

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
taky že napálily...a to jedničku nemám...Geralt píše:Neeber (ten z BG2) je slabý odvar. Zaprvé kecal je chviličku a hlášky střídal. Ten z jedničky vydržel otravovat víc a posléze už omílal jen tu jednu větu asi 20x. No nenapálili byste do něj Blesk?

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neeber (BG1)...
Pokud ho neodrovnate na prvni potkani, tak po nejake dobe (a po proklikani nekolik desitek (stovek?) hlasek) sam odejde...rekne neco ve stylu ze jak je charname trpelivej a on uz vazne nema co rict
Pak dostanete trochu vic XP nez po killnuti (tusim asi 500) ale v case kdy tomu dojde bez tech par stovek zkusenosti klidne obejdete...akorat vam pomaha dostat se blize ke zkusenostnimu limitu :-/
Pokud ho neodrovnate na prvni potkani, tak po nejake dobe (a po proklikani nekolik desitek (stovek?) hlasek) sam odejde...rekne neco ve stylu ze jak je charname trpelivej a on uz vazne nema co rict
Pak dostanete trochu vic XP nez po killnuti (tusim asi 500) ale v case kdy tomu dojde bez tech par stovek zkusenosti klidne obejdete...akorat vam pomaha dostat se blize ke zkusenostnimu limitu :-/
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: