Noční thread
A ako som sa vyspal? ALe šlo to... možno trochu krátko, ale viac by som už aj tak nemohol - okno mám na V-stranu a slnko presvieti aj cez žalúzie...
Ešte pri maminom odhcode do práce som sa prebudil, lebo sa ma pýtala prečo ešte spím - povedal som jej "Vieš čo? Dnes nejdem do školy..." ona sa ma spýtala prečo a ja jej povedal, že sa mi nechce a máme blbú písomku z literatúry a etc, na čo súhlasila a nechala ma spať ďalej...

Ešte pri maminom odhcode do práce som sa prebudil, lebo sa ma pýtala prečo ešte spím - povedal som jej "Vieš čo? Dnes nejdem do školy..." ona sa ma spýtala prečo a ja jej povedal, že sa mi nechce a máme blbú písomku z literatúry a etc, na čo súhlasila a nechala ma spať ďalej...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ty jsi pěknej syčák, takhle flákat školu, jenom, že se ti nechce.
To je dneska mládež.

A jéjé. 10stránek spamu za jednu noc to není špatný výkon.
Tak myslím, že už se můžu jít vyspat.
A jdu. Hasta la vista.
To je dneska mládež.

A jéjé. 10stránek spamu za jednu noc to není špatný výkon.
Tak myslím, že už se můžu jít vyspat.
A jdu. Hasta la vista.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Masakr
Tokkar: Co jsi vlastně dělal?
A tady je informační odkaz (abys věděl, jak začít
): http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM 

Tokkar: Co jsi vlastně dělal?

A tady je informační odkaz (abys věděl, jak začít

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že se včera dal Lerekovi BAN za spamování. A co má znamenat tady ten Noční thread? Dokonce i ti samí lidé, kteří si na Lerekovo spamování tak stěžovali, tu spamují jak o život. Hm...
EDIT: Co vím, tak psal Lerek své "opilé posty" hlavně do dobré, blbé nálady, volné diskuse, nočního threadu a srazů, takže typicky spamovacích témat. Ale nemám potřebu se o tom s vámi hádat, já svůj názor řekl.
EDIT: Co vím, tak psal Lerek své "opilé posty" hlavně do dobré, blbé nálady, volné diskuse, nočního threadu a srazů, takže typicky spamovacích témat. Ale nemám potřebu se o tom s vámi hádat, já svůj názor řekl.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 8.6.2006 13:58, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Noční thread si můžeš volně přeložit jako noční chat 

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 8.6.2006 20:56, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Nechápu proč se tak durdíš.Ajantis píše:Hlavně že se včera dal Lerekovi BAN za spamování. A co má znamenat tady ten Noční thread? Dokonce i ti samí lidé, kteří si na Lerekovo spamování tak stěžovali, tu spamují jak o život. Hm...

1) Lerek píše naprosto všude po jednom nesmyslném postu
2) noční thread je vysloveně na spamovaní
3) celý ten náš noční spam je v kuse, takže moderátorovi to na rozdíl od Lerekových orgií moc práce nepřidá
4) všichni zúčastnění tak nějak počítali s tím, že to půjde do Hadrníka
5) dabusem je tady Vampi, takže nevím v čem je problém
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A už jste došli k pravidlu, že nemůžeš utratit víc než kolik máš, když jsi ten volič ČSSD?KOFi píše:...a potom jsem se snažil naučit (snad úspěšně) finanční správu

Jinak já sleduju filmy a chystám se v tom pokračovat. V posledních 24 hodinách už padl Libertin, Vrána a Já, Robot. Na řadě je Přelet nad kukaččím hnízdem