Oblíbená NPC, vaše družina...
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak boj bych za její přednost osobně příliš nepovažoval, neboť velmi omezený výběr zbraní a vysoké THAC0 ji v tomto ohledu dosti sráží a schopnost přeměny na zvíře se dá využít snad jenom při tom souboji beze zbraní proti představené hájku Stínových druidů..LORD celadrius píše:umí se mněnit a bojovat
Netvrdím, že je špatná, ale podle mě se do bojů hodí jen jako neslaná a nemastná podpora, přičemž její nejsilnější stránkou jsou druidská kouzla
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ji v bojích nablízko též náležitě využil. Většinou mám jednoho útočného bojovníka s co nejnižším THAC0 a jednoho jako nárazník - a na to se právě skvěle hodí ona. Jako F/D může mít těžké brnění, štít, díky vysoké odolnosti má hodně HP, díky obratnosti zase nízké AC a s druidskými kouzly jako stoneskin a podobnými je ještě silnější. Také se dá dobře použít na střelbu z praku, když je třeba. Ani ve výběru zbraní nablízko pro ni nevidím problém - kladiva, kyje... Aspoň člověk vyzkouší něco jiného než pořád ty dlouhé meče
. A má druidská kouzla... Prostě z hlediska využití v partě téměř ideální postava.
KladivaAjantis píše: Ani ve výběru zbraní nablízko pro ni nevidím problém - kladiva, kyje... Aspoň člověk vyzkouší něco jiného než pořád ty dlouhé meče
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDScimitar, kopí, kyj, hůl, prak, šipkyAjantis píše:Razzfallow: Sakryš, teď trochu padla kosa na kámen. Jak jsou na tom fighter/druidi s omezeními ve výběru zbraní na blízko?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
přidala bych Korgana a Nalii
, páč tuhle kombinaci bych nedala dohromady ani za nic 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.