Magic: The Gathering
Moderátor: sevencreature
Já jsem z té nejlepší generace magicářů
- Začal jsem s tím v době, kdy vycházel Portal a Tempest blok a vydržel jsem u toho docela dlouho.. Časem jsem se celkem vypracoval a měl jsem fakt slušný karty, jenže potom mi hráblo a všechno jsem to povyměňoval za figurky do Warhammeru, kterej jsem pak též nikdy nehrál
Ale teď opět dáváme v Prostějově dohromady menší komunitu na MtG a já momentálně vylepšuju (díky občasnejm zásilkám z Černýho rytíře
) svůj zeleno/červernej balík..
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dialkove obchody nerobimSneZhulak píše:Silverbow: Seženeš Wrata? Nikdo je neche pustit....
@KOFi: heh, to Tempest (a Mirage pred nim) bol tiez moj golden age... aj ked zacal som v podstate v Ice Agi... a po Tempest blocku som si dal dlhodobu pauzu az do Kamigawy...
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
na vápenici ve spectru(dum dětí a mládeže) je klub MtG. když přijdeš ve čtvrtek v ty 4 tak už tam někdo bude. Nevýhody je, e se platí 400Kč za rok(což ale zas tak hrozný není).
A ty napiš něco o tom vašem malým a neveřejným společenství.....
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Jasně.. A nevíš, kdo to tam vedeSneZhulak píše:na vápenici ve spectru(dum dětí a mládeže) je klub MtG. když přijdeš ve čtvrtek v ty 4 tak už tam někdo bude. Nevýhody je, e se platí 400Kč za rok(což ale zas tak hrozný není).
Jinak my jsme v PV čtyři lidi, kteří se nad Magicem zhruba jednou za týden sejdou - na Prostějov je to docela slušnej počet..
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kdo to tam vede bohužel nevím, byl sem tam zatím jen jednou. Moc lidí tam zatím nebylo, tak 8 co já vím. S tím modrým pavoukem to ani nevím, třeba je název ,,v pavoukovi" od toho odvozen(vlastně je to pravděpodobné
).
S tím že sou 4 lidi na prostějov hodně ale nemůžu souhlasit. jednak sem na prostějov hrdý(já naivka), a za druhé bych řek že jje v prostějově docela dost lidí co se magicem zabývaj. Bohužel většinou na hodně malé úrovni.....
přijdeš se tam teda mrknout?
S tím že sou 4 lidi na prostějov hodně ale nemůžu souhlasit. jednak sem na prostějov hrdý(já naivka), a za druhé bych řek že jje v prostějově docela dost lidí co se magicem zabývaj. Bohužel většinou na hodně malé úrovni.....
přijdeš se tam teda mrknout?
Naposledy upravil(a) SneZhulak dne 10.10.2005 18:54, celkem upraveno 1 x.
- SneZhulak
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to nevadí, napiš jak se jmenuješ(přímení nemusíš), třeba tě znám 
Naposledy upravil(a) SneZhulak dne 10.10.2005 18:54, celkem upraveno 2 x.
SneZhulak: Vzhledem k tvému věku (bez urážky), tě já s největší pravděpodobností znát nebudu a sám nijak zvlášť známá osůbka nejsem, takže to s největší pravděpodobností bude vzájemný..
Jinak moje iniciály jsou R.K... Možná se tam zajdeme s kamošama mrknout - jak bude čásek.. Jak staří lidičkové tam zhruba tak jsou?