Hmm, tak celkem nic moc extra napínák - Clijstersová asi vstala levou nohou, Heninová celkem hladce ve dvou setech. Imho horká favoritka na vítězství.Vlasák píše:No, teď se jde na Belgičanky
Jak to říct... no, že téměř kategoricky nesouhlasim s tou ostudouVallun píše:Vaidišová by zasloužila pořádně na zadek.. Dost mne zklamala, celou dobu si zakládá na výborném sebevědomí a rozsype se v okamžiku kdy jej má potvrdit, když chybí tři míče do finále...ostuda!

Třemi míčky do finále myslíš ten stav 6:5, kdy podávala? Tam mi přišla lehce nervózní jako je většina hráček v koncovce - a nakonec i ona byla v předchozích zápasech při servisu na vítězství vždycky lehce nejistá, což není v tenisu nic tak extra výjimečného, jde-li o proměňování matchballů - to umí velcí plejeři, což fakt Vaidišová zatím skutečně neni. Věc je bohužel ta, že to bylo v situaci, která vedla k tie-breaku. S koncem druhýho setu byla rozhozená, ale neřekl bych rozsypaná - spíš začala hrát naivně.
Třetí set už byla celkem bída - i fyzická - ale, že je to sedmnáctiletá holka, tam bylo vidět, když začala raketou hrabat z beznaděje v antuce

Ostuda? Když myslíš, vyvracet ti to nehodlám...

ad fotbal - jsem z chlapců trochu rozpačitý. Jednak je furt někdo ze základní sestavy zraněný (teď zase Baroš), druhak ten příjezd. Nevím, nakolik to je nafouknuté sporťáky ze Sportu, ale ten jejich údajný netečně "primadonovský" příjezd do Němec jsem teda moc nepochopil...