Noční thread
Hola.. - kde jste všichni
Momentálně stahuji z Rapidshare Neverwinter Nights - zabalené ve dvou částích to má cca 170 MB, takže jsem vážně zvědavý, co to vlastně stáhnu..
V úterý (mezi 8:00-17:00) si na mě prosím alespoň párkrát vzpomeňte.. - třeba mi to pomůže a u absolutoria si tak vytáhnu jednu z velmi mála otázek, které budu umět

Momentálně stahuji z Rapidshare Neverwinter Nights - zabalené ve dvou částích to má cca 170 MB, takže jsem vážně zvědavý, co to vlastně stáhnu..

V úterý (mezi 8:00-17:00) si na mě prosím alespoň párkrát vzpomeňte.. - třeba mi to pomůže a u absolutoria si tak vytáhnu jednu z velmi mála otázek, které budu umět

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, já budu palce potřebovat pro sebe, takže nebudu držet nic.
A jsem tu taky a asi vůbec nepůjdu spát. A dostala jsem 6 Kč, můžu si jít koupit cigára
A jsem tu taky a asi vůbec nepůjdu spát. A dostala jsem 6 Kč, můžu si jít koupit cigára

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ani netušíš, co bych dal za to, kdyby tohle úterý ještě alespoň tak měsíc nebyloAjantis píše:Já se modlím, aby už bylo úterý a mně přišel poštou KotOR 2.

Tak jsem NN skutečně úspěšně stáhnul i naistalovalKOFi píše:Momentálně stahuji z Rapidshare Neverwinter Nights - zabalené ve dvou částích to má cca 170 MB, takže jsem vážně zvědavý, co to vlastně stáhnu..

To zase budou letní pařby

Teď se půjdu na chvilku natáhnout a potom se musím dokopat k učení.. - mějte se tu

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
nuke: I must study materials about Korea. On the morning, I have entrance exam for a koreanistic.
Ajantis: Podívej se na Něco z Alenky
Ajantis: Podívej se na Něco z Alenky

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?