Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
na téma nic moc, závažnost subjektivní...více méně jde o malý dotaz...jak a lze to vůbec změnit zde svou identitu?stěžuji si sama na sebe, Alexa má tak trochu sakra pech...takže jde změnit Alexu na Sirine?...nebo je nutná nová registrace?
malá prosba o smazání dotazu...díky
malá prosba o smazání dotazu...díky
Naposledy upravil(a) Sirine dne 12.6.2006 22:35, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Děsně se dneska celej den nudim ségra dnes ztratila klíče tak si ráno pučila moje a když jsem chtěl jít domů tak nebyla doma asi hodinu a půl jsem scháněl kde je s mejma klíčema.Pak jsem zjistil že přišla po několika minutách co jsem přestal žvonit nenapadlo mně že se tak rychle vrátila.(Jsem vážně d***l,že jsem jak v*l Běhal po celajch Varech)
Dnes som zo skoly prisiel o pol siedmej, kvoli pripecenej praxi, ktorej 2 az 3 hodinova existencia kazdy utorok nema ziadny zmysel a este sa musim pripravovat na pisomku z fyz. a chemie. Co je toto za zvratene primitivny svet preboha... Uz aby skoncil tento skolsky rok, lebo mam obavy, ze nejaky vyucujuci skonci pod tarchou hodenej lavice.
Citim sa ako zviazany stupiditou. Skutocne neprijemny pocit.
Citim sa ako zviazany stupiditou. Skutocne neprijemny pocit.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: Co je moc, to je příliš aneb příspěvek o pár slovech či NAPROSTO mimo i pokus o nějaké thema, brzy umírá.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to je teda od autorů češtiny vážně nehoráznostAjantis píše:Instalace včetně češtiny si žádá 9.5 GB volného místa na disku!! Tohle je od autorů vážně nehoráznost....

Vážně to zabírá tolik místa?

Jinak mám stabilně blbou náladu, protože pořád nejde internet

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.