Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To máte ešte dobré. Ja mám net cez LAN a von ideme všetci cez jednu IP, a keďže nemám premium stačí aby niekto z baráku sťahoval a som nahraný. Mne to ide sťahovať asi tak raz za 2 týždne a už MESIAC sa snažím stiahnuť súbor lebo je rozdelený na 3 časti
.

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
blbá škola! učit se jak těžký oligofrenik, a co z toho? ještě že už budou prázdniny... jediná motivace to přežít...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mne ani nie ale problém je v tom že na fóre odkiaľ mám linky na sťahovanie je skoro všetko na rapide tak ak poznáte nejaký dobrý spôsob na hľadanie linkov mimo rapidu tak napíšte.Adieu píše: Mě rapidshare přijde nejrychlejší.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Stahovat bych MĚL 256 kbps, na rapidu mam na Free rychlost 220 kbps, ale když vyzkouším třeba megaupload, tak tam stahuju jen kolem 100 kbps...sevencreature píše:Adieu píše:Mě rapidshare přijde nejrychlejší.Jak rychlé máš připojení? Já stahuju pořád na svém maximu (od providera), takže v RS nevidím žádnou výhodu
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Nevím, nic.sevencreature píše:Co je tak dobrého na rapidshare?Je tam něco, co se nedá sehnat jinde a lépe?

Takhle, když něco jinde neseženu a najdu to tu, tak to beru.
yenn: Přesně takovou odpověď jsem čekal.

Já moc často přes rapid netahám a i kdyby, tak stejně bych do tohoto peníz nedával.. Jen jsem byl otráven z čekání, nic víc.
Jinak, co se týče rychlosti, tak mi to taky valí to maximum...
Neomalenost lidí nezná mezí..
Dopoledne jsem si byl něco málo nakoupit v blízkém supermarketu a v jednom místě tam stály dvě mladé matky (velikosti malých cisteren) s kočárama i harantama, přičemž se velmi družně vybavovaly (zabíraly tak 2/3 tamějšího prostoru), a když jsem se natáhl pro něco z regálu kousek od místa, kde postávala jedna z nich, zaslechl jsem z jejich strany poněkud uštěpačné "Sdovolením".. - nejdřív jsem tomu nevěnoval žádnou zvláštní pozornost, ale když jsem si všiml vražedného pohledu jedné z cisteren a toho, jak své kamarádce začala něco rozhořčeně říkat, načež se na mě začala nevraživě dívat i cisterna druhá, tak mi došlo, že vlastně chtěly slyšet moji prosbu o to, abych si v obchodě mohl milostivě vzít něco z místa, kde ony očividně překážejí
Kde to jsme

Dopoledne jsem si byl něco málo nakoupit v blízkém supermarketu a v jednom místě tam stály dvě mladé matky (velikosti malých cisteren) s kočárama i harantama, přičemž se velmi družně vybavovaly (zabíraly tak 2/3 tamějšího prostoru), a když jsem se natáhl pro něco z regálu kousek od místa, kde postávala jedna z nich, zaslechl jsem z jejich strany poněkud uštěpačné "Sdovolením".. - nejdřív jsem tomu nevěnoval žádnou zvláštní pozornost, ale když jsem si všiml vražedného pohledu jedné z cisteren a toho, jak své kamarádce začala něco rozhořčeně říkat, načež se na mě začala nevraživě dívat i cisterna druhá, tak mi došlo, že vlastně chtěly slyšet moji prosbu o to, abych si v obchodě mohl milostivě vzít něco z místa, kde ony očividně překážejí

Kde to jsme