Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
SiNuHeT: Nemám nejmenší problém s tím, abych se choval slušně k někomu, kdo se chová slušně ke mě - ale pokud ten někdo zabírá místo, kde by ho zabírat neměl, a přitom mi zase tak moc nezavazí (skutečně jsem nepotřeboval, aby mi jakkoliv uhýbaly), tak k tomu "Sdovolením" prostě nevidím důvod..
necro: Dnešní svět je bohužel plný takových primitivů

necro: Dnešní svět je bohužel plný takových primitivů

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 18.6.2006 12:07, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A co to zkusit obráceně? Když se budeš chovat slušně i k něm ostatním, můžeš je svým příkladem trochu vychovávatKOFi píše:Nemám nejmenší problém s tím, abych se choval slušně k někomu, kdo se chová slušně ke mě

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Co takhle na základě prvního dojmuVlasák píše:aneb jak vlastně předběžně zjistí, že ta dotyčná dvojice dam je z kategorie tupých hlav?

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 17.6.2006 23:26, celkem upraveno 3 x.
To sice ano, první dojem leccos prozradí, ale, uhm, neprozradí ti už jaksi budoucnost - tj. třeba to, zda dámy, u nichž máš v prvním dojmu pocit, že jsou lehce "mělčí", jsou natolik mělké, že nic nevstřebajíKOFi píše:Co takhle na základě prvního dojmu- Ten je IMHO velice důležitý a u mě v drtivé většině případů i naprosto pravdivý..

Jednoduše a lapidárně řečeno - člověk si může myslet "aha, tohle je blbec", ale to víc by ho mělo motivat k tomu, aby z toho blbce byť i marginálostí zkusil udělat blbce menšího

Ono, úplně nejlepší je imho brát lidi s čistou hlavou bez nějakého velkého explicitního selektování předem - ať už mi regál blokují, anebo ne... Prostě je tak daná situace, člověk ji vyřeší po svém a ten, kdo chce, si z toho něco vezme, ten, kdo ne, tak ne, ale co - aspoň se to zkusilo...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: Jj
Ale posuzovat podle něj normálně by se mi rozhodně nevyplatilo - většinu svých přátel jsem kdysi po prvním dojmu okamžitě odepsal a až časem jsem je poznal

První dojem je velmi důležitý - třeba když se ucházíš o zaměstnáníKOFi píše:Co takhle na základě prvního dojmu- Ten je IMHO velice důležitý a u mě v drtivé většině případů i naprosto pravdivý..

Ale posuzovat podle něj normálně by se mi rozhodně nevyplatilo - většinu svých přátel jsem kdysi po prvním dojmu okamžitě odepsal a až časem jsem je poznal

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KOFI:mno,natohlese nedá reagovatjinak,nwž že světje bohuželažmoc plný idiotů a krav(jednu takovou máme zau čitelku). nejhorší v tomhle jsou důchodci. jedeš si klidně busem, pohodlně si sedíš, okolo další čtyři volná místa, a dvě babky nad tebou musí stát a říkat si, jaká je to dnes mládež, že tě ani nepustí sednout. v takovýchhle sitüacích asi nezbývá než si myslet své... anebo dotyčnou osobu poslat... 

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Kill: Něco podobného se stalo jednomu bráchovýmu kámošovi:
Prázdná tramvaj (ale fakt prázdná - bylo dost brzo po ránu), onen týpek si sedí někde vzadu a myslí si na svoje. Vtom k němu přijde nějaký důchodce a začně do něj bodat hůlkou, aby ho pustil si sednot. Klid vydržel klukovi do té doby, než tramvaj dojela do další zastávky - tam vytrhnul dědkovi hůlku, vyhodil ji z tramvaje a vystoupil.
Prázdná tramvaj (ale fakt prázdná - bylo dost brzo po ránu), onen týpek si sedí někde vzadu a myslí si na svoje. Vtom k němu přijde nějaký důchodce a začně do něj bodat hůlkou, aby ho pustil si sednot. Klid vydržel klukovi do té doby, než tramvaj dojela do další zastávky - tam vytrhnul dědkovi hůlku, vyhodil ji z tramvaje a vystoupil.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.