Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Imho není lepší ani horší ani jedno - záleží na tom, jak co sedne, celkově dává šmrnc, v jaké situaci to je podáno a kdo to vlastně podává...

Zrovna dnes jsem v metru viděl holku s celkem dlouhýma nohama a celkem krátkou sukní. Holka hezká, nohy snad ještě víc... A nemůžu říct, že bych v tu chvíli vůbec měl pohnutky uvažovat nad tím, jestli by dlouhá sukně nebyla lepší - tahle holka to vyhrála se svou mini.

Možná je tenhle kolikrát násilím ždímaný sex-appeal skrz odhalování povrchní, ale to takhle z fleku lze jen těžko říct, protože záleží na tom, co se jím sleduje. Jestli se v tom a tom cítí pohodlně, jestli se v tom a tom cítí dobře, protože to dobře vypadá navenek, jestli to je čiré úmyslné drnkání na testosteronová úložiště... ;-)

Je pravda, že odhalené je intenzivnější, ale pomíjivé, kdežto rajcovně zahalené má svoje kouzlo... ale kolem a kolem - holka by někoho měla lovit hlavně na sebe a ne na nějakou sukni ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hezká mladá holka s hezkýma dlouhýma nohama v hezké mini...no ano, my co už máme svůj "věk" můžeme jen závidět nebo se malinko bavit
... :lol: a říkat si... :twisted: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Sirine: ženy se "svým", ehm, věkem mají zas jinší trumfy... ;-) Pragmatickým okem i hodnotnější než hezké dlouhé nohy ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Vlasák: ano správně nezáleží jenom na sukni, sice je mi jenom 14 ale taky se mi líbí holky
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Wajgl píše:sice je mi jenom 14 ale taky se mi líbí holky
:lol: :lol: tak tohle nemá chybu :lol:
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Wajgl píše:sice je mi jenom 14 ale taky se mi líbí holky
:lol: ty tvoje hlášky jsou prostě geniální :lol:

A já si včera udělal radost a koupil si Dvanáct opic na DVD 8-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Krátké sukně se mi nelíbí 8-) . Lovení na nahé maso mě obecně nebere.

Jinak mám dobrou náladu z víkendového sjezdu surrealistů - byla to velmi příjemná a poklidná akce, mile mě překvapila skoro po všech stránkách. Jen mě mrzí, že byl mistr Krumpáč téměř pořád opilý, tak jsme si moc nepopovídali :-? :lol:

Jo a možná z toho pro Sigil kápne, pokud nebudu moc líný, jeden poměrně zajímavý "článek" :twisted:
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.6.2006 23:05, celkem upraveno 2 x.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Leto, minimalizácia oblečenia... Kto by odolal? Keby ma tak teraz počula priateľka. :-? Ale čo, sľúbil som vernosť, nie slepotu 8-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Obavam sa, ze mne sa kratke sukne pacia, teda lepsie mojmu prirodzenemu pudu, tomu sa vyhnut neda. :lol:
Ale moj rozum minimalizaciu oblecenia (ak to nie je nevyhnutne) rad nema.
Aj ked je prijemne kochat sa na odhalenom brusku, tak som radsej, ked je zena prirodzene zahalena, bez zbytocnych priesvitnych bielych nohavic, cez ktore je vidiet tanga (to mi pride dokonca az vulgarne), bez 30 cm sukienok, bez 30 cm "topov" atd...
Zena moze byt kludne aj vyzyvavo zahalena, co je castokrat ucinejsie, ako ked je vyzyvavo odhalena.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Arthalion - každá žena má být především svá a ženská:) Tobě se líbí to a někomu zas ono, když se bud ekaždá snažit být tím, čím je, tedy ženou a zároveň sama sebou, tak se jistě najde někdo, kdo to ocení:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:Krátké sukně se mi nelíbí 8-) . Lovení na nahé maso mě obecně nebere.
Dlouhé nebo krátké - hlavní je obsah 8-)

Pozorování lidí procházejících letní ulicí je docela příjemné spestření přestávek :lol: Prostě visuální lov.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Isteze, kazdy clovek istej urovne si hlada ineho rovnakej urovne. Proti kratkodobemu "poznaniu" som proti len v pripade zvierat a chirurgiciek. :mrgreen: :lol:

Kazdopadne, na dlhy vztah by takmer naha zena v latke 5 cm stvorcovych u mna asi prepadla. Nevyhnutne to vypoveda o ineligencii alebo mudrosti.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

chirurgiciek? rozvedeš? nejsme is jist, jestli přesně rozumím:/

ale o tom to právě je - pro Tebe nepřipadá v úvahu, ale pro jiného je to zase ideál;) ber to jako nápovědu - tahle není moje "krevní skupina" zkoumat dále netřeba:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Tak moment, skutocne si rozumieme? Anatomia->nevera-> ....
:mrgreen:
Mno to je ale nepripustny humor. :naughty: :pray: :lol:

Urcite sa zhodneme na tom, ze inteligentny clovek moze tazko seriozne chapat polonahe dievca, ktore je polonahe zbytocne. Take dievca ukazuje skutocne len to, co ma. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Taktéž musím ocenit sjezd surrealistů - příjemná klidná akce, ty obrazy byly též poutavé, spousta nejrůznějších možností vyblbnutí se, servis snad lepší než doma...a na neopilého Krumphanzla si počkám do Prahy.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“