Reakce na fotky
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já se nestydím,ale je pravda že mám jen starý fotky, kde mám jen krátký háro a vypadám jak člověk s IQ 30-50(tj. debil)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Fotky na "prukazce" sa nanic jednoducho preto, ze su zvacsa fotene pomerne amaterskym sposobom so silnym bleskom bez umiestnenia okolitych reflektorov a svetiel a bez spravneho nastavenia fotoaparatu. Da sa spravit aj velmi pekna fotka, ale potom je treba "zacalovat" trochu vacsi poplatok.
A Sigilanov prosim, aby ukazovali len svoje ctene tvare, je sice pravda, ze niektore obrazky s rozne zahalenym telom alebo tvarou mozu byt relativne vtipne, ale v tejto sekcii pravdepodobne kazdeho zaujima ako dany clovek skutocne vyzera.

A Sigilanov prosim, aby ukazovali len svoje ctene tvare, je sice pravda, ze niektore obrazky s rozne zahalenym telom alebo tvarou mozu byt relativne vtipne, ale v tejto sekcii pravdepodobne kazdeho zaujima ako dany clovek skutocne vyzera.

- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je jedno ne???Protože:1)Digitál si můžeš půjčit od kamarádů(určitě ho alespoň jeden má)2)Scaner by se mohl nacházet u rodičů v práci,to, že je většinou dovoleno ho užívat pouze pro pracovní účely, se neřeší
3)Dohodni se až pujdeš na sigilskej sraz ať ho někdo kdo ho má vezme
jednoduchý ne????No tak jednoduchý to asi nebude,ale já si všechno představuju moc jednoduše
3)Dohodni se až pujdeš na sigilskej sraz ať ho někdo kdo ho má vezme
jednoduchý ne????No tak jednoduchý to asi nebude,ale já si všechno představuju moc jednoduše

Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
vetřelec:Bohužel...
wosmahl:Drobná holka, s krátkýma, na hnědofialovo obarvenýma vlasama.Ráda nosím černou,fialovou a oranžovou barvu oblečení,takže jsem takto nejčastěji k vidění.Zelenohnědý oči.Drobný obličej.
To je asi všechno
wosmahl:Drobná holka, s krátkýma, na hnědofialovo obarvenýma vlasama.Ráda nosím černou,fialovou a oranžovou barvu oblečení,takže jsem takto nejčastěji k vidění.Zelenohnědý oči.Drobný obličej.
To je asi všechno

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dle popisu nepřehlédnutelnáAve píše:vetřelec:Bohužel...
To je asi všechno

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...