Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Já jsem pro změnu trochu popojel se svojí MF sorc. CS byla celkem v pohodě, až na to, že udržovat žoldáka naživu bylo zbytečné (použil jsem ho jen na dva FI&CI bossy (zlatá Telekineze 8-) ). Kupodivu Diablo mi přijde mnohem jednodušší než Mephisto, zabil jsem ho mnohem rychleji :shock: - ale až na bosse jsou Diaruny mnohem těžší a hlavně delší :-? Jediná věc, která mě naštvala bylo to, že z něj vypadnul jen debilní Oculus :evil:

Jinak Meteorb Sorc je IMO v těžké pohodě. FI&CI bossy je poměrně jednoduché zabít s pomocí žoldáka.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám problém s Inventory Patch - když se to snažím nainstalovat, hází mi to tuhle a pak i tuhle hlášku. Nevíte někdo, co s tím?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

zkus si sehnat originální storm.dll a nebo se podívej jestli nemáš špatně zadanou cestu..
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Neferit: Asi je to blbost, ale máš správnou verzi diabla? Některý mody jdou jenom třeba na 1.10 nebo jenom na 1.11.

Jo a měl bych takovej menší dotaz na někoho kdo má zkušenosti s hraním za sorcku. Chtěl bych rozjet sorcku na Blaze a Frozen Orb, má to cenu nebo mám místo blaze používat fire wall?? Blaze mi připadá jako docela silný skill, ale nemám to vyzkoušený v praxi.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

AlmSiVi píše:Jo a měl bych takovej menší dotaz na někoho kdo má zkušenosti s hraním za sorcku. Chtěl bych rozjet sorcku na Blaze a Frozen Orb, má to cenu nebo mám místo blaze používat fire wall?? Blaze mi připadá jako docela silný skill, ale nemám to vyzkoušený v praxi.
Mno u mě se všichni zaseknou u henchmana, takže Blaze by s mým stylem byl k ničemu - to spíš ten Fire Wall.
Žralok, který štěká, nekouše.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: BG 2 po netu ??

Příspěvek od necrotising_ »

Monk píše:A co se tyce Diabla tak tam je vyvin postavy a PvP souboje pekne trapny a stereotipni.Proste pro blbce :(.
:roll: No radsi nic...
Monk
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monk »

necrotising_ píše:
Monk píše:A co se tyce Diabla tak tam je vyvin postavy a PvP souboje pekne trapny a stereotipni.Proste pro blbce :(.
:roll: No radsi nic...
No nechci urazit zadnyho fandu Diabla,ale hral sem ho 2 mesice ponetu a vim co pisu ,je to jen o schaneni predmetu a machrovani mezi sebou ze sem lotnul to a to ,ale samotne souboje sou do narocnosti no ehm..... no coment.To uz si raci dam to wow ,utoho se mnohem vic premysli ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Monk píše:ale hral sem ho 2 mesice ponetu a vim co pisu
Z toho co jsi napsal, jsem nabyl pouze toho dojmu, že máš s cheatováním a dupováním bohaté zkušenosti. Jeden z důvodů, proč většinou není moc zábavné hraní s (pre)pubertálními jedinci :roll:

I když je pravda, že když už pvp, tak 1.09.

Ale to už je off-topic :anxious:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Monk
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monk »

heh no k necemu takovymo ,jako cheatovani a dupováním bych se nikdy nesmizil.Nevydim duvod proc bych to mel delat.Kdyz uz hraju ,tak pro zabavu a ne mit hnedka nejlepsi veci ,lvl,penize a podobne.Ale je pravda ze prepubertálních jedincu tam hrala spusta.pokud to oni delaly tak je to ubohost.
Ja mam rad hry s veci narocnosti BG,Fallout,Icewind Dale,Themple of elemental evil.

<del>jenze tendle topis sem zakladal z duvodu nacerpat informace z BG po netu,takze STOP DIABLO :evil:</del>
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Monk: hry s větší náročností nemusí být lepší!! Tak třeba mě BG vůbec nebaví , ve dvojkách sem se dostal z irenikova vězení a to mi ještě dělal AlmSiVi a podle mě je to blbost

rozjel jsem novýho teslavengencedina a je to celkem bobma, na 28 lvl dávám nějakej 140 - 800 dmg. ;-)
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

Wajgl píše:Monk: hry s větší náročností nemusí být lepší!! Tak třeba mě BG vůbec nebaví , ve dvojkách sem se dostal z irenikova vězení a to mi ještě dělal AlmSiVi a podle mě je to blbost

rozjel jsem novýho teslavengencedina a je to celkem bobma, na 28 lvl dávám nějakej 140 - 800 dmg. ;-)
udelej dual dream paldu s max conviction, dej mu do ruky stormlash a mas nejrychlejsiho monster killera jakej v D2 vubes existuje :)
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

jj DII je po nete presne o tomto- co najrychlejsie nech ma kamos rushne za tri hodky na 80 clvl, potom si zoberem perfect topasy, narvem do vybavy a robim meph/andy/pindle runy. To robim tak mesiac, dva, potom potradujem veci co som nasiel za veci co zhanam a doexpujem na bhallrunoch na 90+. Fakt super. Nemozem, ked sa dvaja kamosi porovnavaju, kto za kolko sekund da Pit lvl 1 a 2 na helli (pre neznalych tam padaju veci s najvyssim ilvl).
A co najviac nechapem je, ze ked robia napr Enigmu, setria na nu tri mesiace a potom si kupia runy, o ktorich VEDIA ze su nacheatovane/nadupovane a hned ich musia socketnut, inak im zmiznu. To je najvacsia trapnost sveta, zabijat xy hodin ruchovanim aby som mal za to nacheatovane brnenie. Ach jaj! Diablo MP suxx hard!
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

Frco píše:jj DII je po nete presne o tomto- co najrychlejsie nech ma kamos rushne za tri hodky na 80 clvl, potom si zoberem perfect topasy, narvem do vybavy a robim meph/andy/pindle runy. To robim tak mesiac, dva, potom potradujem veci co som nasiel za veci co zhanam a doexpujem na bhallrunoch na 90+. Fakt super. Nemozem, ked sa dvaja kamosi porovnavaju, kto za kolko sekund da Pit lvl 1 a 2 na helli (pre neznalych tam padaju veci s najvyssim ilvl).
A co najviac nechapem je, ze ked robia napr Enigmu, setria na nu tri mesiace a potom si kupia runy, o ktorich VEDIA ze su nacheatovane/nadupovane a hned ich musia socketnut, inak im zmiznu. To je najvacsia trapnost sveta, zabijat xy hodin ruchovanim aby som mal za to nacheatovane brnenie. Ach jaj! Diablo MP suxx hard!
tohle vsechno je spis lenost/neschopnost blizzardu pruzne reagovat a vcas updatovat hru, trvalo jim snad pul roku nez vydali patch na opravu g-merc, hady u nithalaka maj myslim bugly doted, g-rush se da taky spravit jednoduchym patchem.... takze to tak tragicky neni, spis bych rekl ze je to zalezitost spatnyho servisu pro bnetovy hrace, holt je to strasi hra tak asi vice casu venuji jinym jako treba wow
Netro
Sigilan

Příspěvek od Netro »

inak nevjekte kedy víde Trojka? :lol: :lol: :lol:
kaša kaša
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“