Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cool 8-) Přihoď pár zajímavostí (třeba úrazy :twisted: ) a můžeš mít zajímavý referát.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

nuke: no, Koveras by to zvládl levou zadní, o tom rozhodně nepochybuji, když ho to baví, proč ne. Problém ale je, že bych to - pokud vím dobře - nečetl, ale říkal zpaměti (byť s občasným mkrnutím). Nějak mi ta známka nepřijde jako dostatečně silný motivace k tomu, abych s tím ztrácel čas.

Tokkar: trest by to nepochybně byl, vzhledem k tomu vedru a faktu, že je to 7. v. hodina, ale jak píši výše - byl by to i solidní trest pro mou paměť a tak krutý k sobě určitě nejsem ;-) .

7c: obávám se, že úrazy jsou mimo mísu ;-) (má to být k výuce). A pak jsou izolované, takže zranění patrně ani žádná nejsou.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

MCZ píše:je téměř jisté, že bych třídu uspal...
Něco podobného jsem na třídu (resp. její nepatrný zbytek) zkoušela včera s referátem v hudebce :lol: Měla jsem ho o skupině ZNC, ale jelikož jsem ho dodělala ten den ráno, tak jsem měla páru jenom okrajově a tak jsem si vymýšlela a vymýšlela... a nakonec mě zachránily ukázky - nejdřív jsem třídu probrala písničkou Elektická sesle a pak už to jelo samo :angel:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

zas***á škola! proč musíme mít za učitele takový kok**y? proč se musíme ještě zejtra učit, když jide už se dva tejdny flákají?no to je na savo... :evil: :-x :-?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

U nas je to obdobne, znamky su uz uzavrete, zbytok casu do 30. ci 31. vyplnia administrativne hluposti a velka davka nudy. :evil:
A samozrejme nesmiem zabudnut na rozne "kulturne" programy ci (bez)ucelove cvicenia, ktore predstavuju vylet na jeden z racianskych kopcov, trepat sa nahor 2 hodiny, ostat tam polhodiny a zliezt naspat... To je klasicky pripad odumretej mysle vedenia skoly.

A k vedeniu skoly, nedavno kupili tlaciaren za 20 milionov a stazuju sa, ze nemaju peniaze na pocitace. :lol: Mozno by mohli lepsie hospodarit, ma tak napada.. :lol:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak jsem včera šla do kina! vyjímečně na film pro "dospělé" a zodpovědně říkám, byly to vyhozené peníze (což mě trochu štve)... není nad filmy pro děti nebo celou rodinu...jdu si po Šifře mistra leonarda vyspravit chuť Divočinou ;-)

Knížka byla lepší...tak... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Už jste někdy platily pětistovkou ,když stačila dvacka?
Já včera.
Prodavačka mi to snad dala v těch nejmenších drodnýc co mněla.
A kůli tomu mi ujel autobus.Je dost špatný když se vám rozsypou peníze po zastávce.A protože mam Skrblíkův sindrom tak mi nesmněl chybět ani desetník.Autobusák se na mně vybodl a ujel.Myslel jsem že půjdu a zabiju tu prodavačku.Musel jsem jít pěšky(potřeboval jsem jedničku). :evil: :evil:
Ale nestratil jsem ani korunu :-D :-) :lol:
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Tve za chvilku mam jit na sraz a cek si ani tu hubu nemuze voholit protoze v ty koupelne furt nekdo je! :roll:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Dnes som sa vrátil z výletu na ktorom ako už býva zvykom sme sa všetci dobre opili. Problém je v tom že triedny na nás (resp. na mňa) došiel a asi z toho bude dobrý problém. Ale na ďalších 10 ktorí tam vtedy boli na izbe neprišiel. Ešteže sme mu nakecali že som namiesto 0,4l vodky mal 0,5l vína :lol: . A že mi to nesadlo! Dnes som bol pozdraviť záchodovú misu asi 9-10 krát a svoje prvé jedlo kt. som dnes udržal som zjedol asi pred hodinou. Už som zažil všeličo ale tak mizerne mi asi ešte nebolo. A to sa mi triedny vyhráža 2 zo správania :evil: . A to to ešte musím povedať rodičom(hlavne skôr ako triedny)
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Sre mě že ještě v :!: :!: PONDĚLÍ :!: :!: píšeme prej písemku z matiky a jsem zkoušenej z fyziky (já tu dvojku chci) ,navíc mám celej víkend závody a mamka nechce ani slyšet že bych tam nejel (Prej se můžu učit tam nebo co..) Dále mě štve že si nemám s kým pokecat na icq, protože všichni se připojí a hned zas odpojí. Štve mě vedro a to že musim umejvat lavice ve třídě, že máme sportovní den.
@lord celarius: Vim že ode mě to moc nesedí ale nechceš si to po sobě někdy přečít a opravit to??? Je to fakt děs a hrůza. (Už vim co lidem tolik vadí na těch chybách.)
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

wosmahl: víš vono nejde tak o pravpisný chyby, ale spíš o duchaplnost příspevku a o to co to komu přinese ;-)

a taky, chtěl jsem odepsat nukovy ve volný diskuzy, ale hádejte proč jsem to neudělal??
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

naučte se používat citace :idea:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Kdyz jsem v Praze 5 hodjn cekal na kamose, tak jsem si neuveritelne spalil lytka (lidi v buse mi ani nechteli verit, ze je to od Slunce :shock: :-D ). Rucicky taky spalene... ale ne tak moc. A jako tresnicka na dortu napuchla prava noha + sedrena do krve + hnis, lahoda 8-) .
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Nenáším předpovědi počasí.. :evil:
V zimě, kdy by člověk bral méně sněhu a mrazu, tak mu ta ženská tam s úsměvem oznámí, že nejvyšší denní teploty se budou pohybovat okolo nuly a že si tudíž mám jít zalyžovat (nelyžuji).. - teď naopak už týden slibují studenou frontu s bouřkami a já už několikátý den po sobě mám v pokoji (při zatažených žaluziích, otevřených oknech a puštěném ventilátoru) cca 30 stupňů :!: :-x
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

KOFi píše:Nenáším předpovědi počasí.. :evil:
Moc jim nevěřím a tudíž je nesleduji, přizpůsobuji se podmínkám :-), a nebo trpím :-(
KOFi píše:V zimě, kdy by člověk bral méně sněhu a mrazu
Jak kdo :twisted:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“