S tím samozřejmě souhlasím. Už proto, že za "špatnými" výkony, obávám se, nestojí jen "nekvalita" těch rozhodčích.A pokud dosáhnou "špatné" výkony jistých mezí, jako například v Gambrinuslize, tak je to třeba řešit a to co nejdůrazněji.
Sporty
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: "In dubio pro reo" na fotbalovém hřišti opravdu neplatí. A pomezní jsou tam právě od toho, aby pomáhali řešit tyto situace.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.6.2006 23:16, celkem upraveno 2 x.
Ale platí, nevím o tom, že by fotbalové hřiště bylo vyňato z působnosti rozumu:) Jenže ta konzultace musí přijít ihned! a nemsí být vyvolána protesty jedné ze stran.Ajantis píše:Vallun: "In dubio pro reo" na fotbalovém hřišti opravdu neplatí. A pomezní jsou tam právě od toho, aby pomáhali řešit tyto situace.
Jinak teď jeden kamarád na diskusi spočítal, že na Rosického bylo během utkání 7 zákroků minimálně na žlutou, odpískán byl jeden a bez karty.
EDIT: ale navrhuji se zabývat konstrukitvnějšími tématy - napříkklad koho na makaróny nasadit;) kéžby mohl hrát Koller s Barošem:)
EDIT2:sestava na makarony: Čech - Jiránek, Grygera, Rozehnal, Jankulovski - Jarolím, Rosický, Galásek, Nedvěd - Koller, Baroš
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
ad rozhodčí - diskutabilní výrok v náš neprospěch jsem zaznamenal všehovšudy snad pouze jeden. Rozhodčí zápas imho nijak neovlivnil a ani výrazně nechyboval. S odstupem mi naše hra přijde ještě tristnější než předevčírem. Připadalo mi jako bychom hráli v pěti...
Nad výroky, že nás "zlomil gól v druhé minutě" a že jsme "nemohli hrát svoji hru" - no, od toho je pořádnej manšaft pořádnym manšaftem, aby dokázal hrát i v nepříznivém vývoji situace a nějak ho zvrátit, či se o to aspoň pokusit.
Takoví jsme byli v Portugalsku, tady z toho mám dojmy velmi rozpačité...
Imho se celkem projevila Šmicrova absence - mám skoro až před očima, že by tam v 60.minutě naběhl (i když by asi za téhle situace se zraněními hrál možná od začátku
) a trochu to tam vepředu probral.
Ta alternativa s Jiránkem není nezajímavá - Grygera beka v klubu povícero hraje (ovšem, kdyby ovšem na jaře vůbec v Ajaxu pořádně hrál), Jiránek nakonec v Itálii i hrál, třeba by Brückner zataktizoval, že si něco pamatuje ze Serie A
Osobně si ale myslim, že spíš půjde Kováč - je imho za celý rok ve větším laufu než Jiránek, v tom Rusku hraje dle referencí dobře.
Záloha... Poborský - Galásek - Rosický - Nedvěd... Kolem Poborskýho myslim, že ve vyhrocenym zápase a proti pořádnýmu soupeři má imho ještě co předvést.
Útok... Štajner - Baroš
Nad výroky, že nás "zlomil gól v druhé minutě" a že jsme "nemohli hrát svoji hru" - no, od toho je pořádnej manšaft pořádnym manšaftem, aby dokázal hrát i v nepříznivém vývoji situace a nějak ho zvrátit, či se o to aspoň pokusit.
Takoví jsme byli v Portugalsku, tady z toho mám dojmy velmi rozpačité...
Imho se celkem projevila Šmicrova absence - mám skoro až před očima, že by tam v 60.minutě naběhl (i když by asi za téhle situace se zraněními hrál možná od začátku

Ta alternativa s Jiránkem není nezajímavá - Grygera beka v klubu povícero hraje (ovšem, kdyby ovšem na jaře vůbec v Ajaxu pořádně hrál), Jiránek nakonec v Itálii i hrál, třeba by Brückner zataktizoval, že si něco pamatuje ze Serie A

Osobně si ale myslim, že spíš půjde Kováč - je imho za celý rok ve větším laufu než Jiránek, v tom Rusku hraje dle referencí dobře.
Záloha... Poborský - Galásek - Rosický - Nedvěd... Kolem Poborskýho myslim, že ve vyhrocenym zápase a proti pořádnýmu soupeři má imho ještě co předvést.
Útok... Štajner - Baroš
Vlasák - ad Ghana - jenže problém je,ž e na změnu a vnucení taktiky soupeři potřebuješ něco, co Ti k tomu pomůže - obvykle je to zarputilost a běhavost - alespoň na chvíli, ve které "zlomíš" vývoj zápúasu a na to jsme s Ghanou rychlostně neměli:/ Ano, zdravý Šmicer by byl platný, byť by je nepřesprintoval, tak by něco vymyslel a minimálně by zafungoval jako talisman:)
Já taky netipuji, co udělá Šaman, ale nastinuji, jak bych asi uvažoval já:) A přesně z Tebou uvedených důvodů bych tam toho Jiránka prubnul:) Poborský není špatný, ale záloha ptořebuje posílit rychlostně a raději zasáhnu na pravém kraji, než na defštítu, navíc Jarolím je dle men dosti konstruktivní hráč a na Italy by mohl a měl platit, ovšem jako výše, Šaman tam dá osvědčenou sestavu:) A k útoku prostě moc doufám a "modlím" se, aby byli v pořádku oba záklaďáci:)
Já taky netipuji, co udělá Šaman, ale nastinuji, jak bych asi uvažoval já:) A přesně z Tebou uvedených důvodů bych tam toho Jiránka prubnul:) Poborský není špatný, ale záloha ptořebuje posílit rychlostně a raději zasáhnu na pravém kraji, než na defštítu, navíc Jarolím je dle men dosti konstruktivní hráč a na Italy by mohl a měl platit, ovšem jako výše, Šaman tam dá osvědčenou sestavu:) A k útoku prostě moc doufám a "modlím" se, aby byli v pořádku oba záklaďáci:)
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Osobne som veril, že Ghanu bratia Česi nabijete... nemohol som uveriť tomu, čo na mňa svietilo v športových novinách... myslel som, že sa mi to len zdá...
Veľa zdaru s Talianmi... ale imho to bude veľmi ťažký duel.
Veľa zdaru s Talianmi... ale imho to bude veľmi ťažký duel.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Letos se týmům, kterým fandím, nějak nedaří... Tudíž čeští fotbalisté ve čtvrtek na MS končí. I když "nedařit se" se na ten Edmonton vlastně nevztahuje. Finále je pořád skvělý výsledek. Je škoda, že se zranil Roloson a prohráli až v 7. zápase - tady bylo té smůly dost, na druhou stranu nechybělo mnoho a Oilers by vůbec nebyli v play-off. Takže - hoši děkujem! 

Právě, Edmonton předvedl letos i přes nepříliš mnoho štěstí docela dost, a zaslouží velké uznání:)
Jinak ale doufám,že se Tvé předtuchy nevyplnění - ber to tak, že neúspěch ostatních týmů byl cenou za velký úspěch fotbalistů - mylsím, že se nemýlím, když řeknu, že bys za titul Mistra světa ve fotbale pro ČR vyměnil zlato z Turina, Rigy, titul pro oblíbený hokejový i fotbalový klub a ještě trochu navíc, že?;)
Jinak ale doufám,že se Tvé předtuchy nevyplnění - ber to tak, že neúspěch ostatních týmů byl cenou za velký úspěch fotbalistů - mylsím, že se nemýlím, když řeknu, že bys za titul Mistra světa ve fotbale pro ČR vyměnil zlato z Turina, Rigy, titul pro oblíbený hokejový i fotbalový klub a ještě trochu navíc, že?;)
Adieu píše:Tak ze zítřejšího zápasu s Itálií strach nemám - podpořit tým přijel Vláďa "Zp**eleklika" Šmicer!

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, všichni hrají jinak, než se zdálo, že hrát budou...Vallun píše:Adieu píše:Tak ze zítřejšího zápasu s Itálií strach nemám - podpořit tým přijel Vláďa "Zp**eleklika" Šmicer!Ani bych se nedivil, kdyby dal (nějakým záhadným způsobem) rozhodující gól...;) Třeba by podával míč rozhodčímu, ten by jej jen lehce tečoval a TEamgajst by proapdl Buffonovi mezi nohama do branky;)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...