Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já teda ještě známky uzavřený nemám......zejtra(poslední den známkování) ještě píšu z informatiky a němčiny
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ithralsiel: Tak to já se tenhle týden + část příštího budu v té škole tak maximálně flákat nebo dělat přikecávače při jednom projektu
Mám senza náladu - dneska se mi ve fyzice povedlo vyfouknout pár nádherných bublin (
), zmást zbylé spolužáky v zeměpise, definitivně se mi potvrdila moje přítomnost na budoucím Macholu
, učitel z orchestru nás pozval na zmrzku a v sobotu jeden do Prahy na vystoupení. No není svět aspoň někdy zlatej? 

Mám senza náladu - dneska se mi ve fyzice povedlo vyfouknout pár nádherných bublin (

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No neučil jsem se na to, ale nějak se mi z Němčiny a Informatiky podařilo dostat za 1
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...to my ho máme příští týden-30.6....tenis, volejbal, jakési občerstvení a taky měsíční uzávěrka a inventura hotové do prvního prac.dne...DerAdler píše:Zajtra máme firemný športový deň. To v skratke znamená: futbal, grilovačka a chlast zadarmo.

jednoduše...1-2-3 granáty a bude hotovo

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vysla mi dovolena
Tady si bude Firkraag uzivat na prelomu cervence a srpna:
http://www.pensionmilano.cz/milano.html

Tady si bude Firkraag uzivat na prelomu cervence a srpna:
http://www.pensionmilano.cz/milano.html

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se příjemně ochladilo - už to samo o sobě zvedne náladu.
Já každopádně za chvíli zvednu prdel a půjdu se mrknout do zámeckýho parku, jestli nenarazím na nějaký světlušky...
Už se docela těším, neudělala jsem si noční vycházku ani nepamatuju...
Já každopádně za chvíli zvednu prdel a půjdu se mrknout do zámeckýho parku, jestli nenarazím na nějaký světlušky...
Už se docela těším, neudělala jsem si noční vycházku ani nepamatuju...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Táák, dneska jsme měli skoro-generálku Popelky - "nafasovala" jsem na vystoupení dítě, zatancovala si svůj oblíbený tanec a když jsem šla domů, tak jsem potkala i kámoše, kterého jsem už delší dobu neviděla
A do toho všeho se ozvala kámoška, která je teď na výměnném pobytu v Holandsku. Prostě senza nálada 

http://gh.ffshrine.org?r=23256