Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jipí - konečně jsem si sehnala další Boaz Cohen!
Zbožňuju hudbu k izraelským tancům... snad mě naši pustí na Machol, abych tam na ně protancovala celých pět dní 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
momentálně poslouchám Underworld, Lovely Broken Things. celkem gut..takové experimentální.. je to někde ke stažení za peníz, ale je to i na p2p (pochopitelně).
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Z poslední doby...
Interpol - Turn on the Bright Lights - příjemná kytarovka, tohle album speciálně se mi snad nikdy neomrzí.
Underworld - A Hundred Days Off - nakonec to není špatná deska, připadá mi spíše "poslechová" než "taneční", už jen kvůli nádherné Two monts doporučuji všem, kterým není elektronická hudba cizí
.
The Dresden Dolls - Yes, Virginia - střelba naslepo, ale zdá se, že úspěšná, moc nádherné písně.
Primal Scream - Riot City Blues - nehorázné zklamání, ještě si to párkrát poslechnu, ale moc velkou naději tomu nedávám (jak skvělé byly předchozí desky).
Interpol - Turn on the Bright Lights - příjemná kytarovka, tohle album speciálně se mi snad nikdy neomrzí.
Underworld - A Hundred Days Off - nakonec to není špatná deska, připadá mi spíše "poslechová" než "taneční", už jen kvůli nádherné Two monts doporučuji všem, kterým není elektronická hudba cizí

The Dresden Dolls - Yes, Virginia - střelba naslepo, ale zdá se, že úspěšná, moc nádherné písně.
Primal Scream - Riot City Blues - nehorázné zklamání, ještě si to párkrát poslechnu, ale moc velkou naději tomu nedávám (jak skvělé byly předchozí desky).
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou tak nějak osciluju mezi Lakaienama, Corvus Corax a Yat-Kha...
A pořád ještě mě to baví...
I když bych si měla konečně trochu víc naposlouchat Dresden Dolls a Huun-Huur-Tu.
A pořád ještě mě to baví...

I když bych si měla konečně trochu víc naposlouchat Dresden Dolls a Huun-Huur-Tu.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--