A je v Olmíku nějaký vhodnýAlieN píše:a šli by jsme do nonstopu
5. prostějovský (olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
Já jsem pro, aby se sraz konal v tom prvním červencovém týdnu (takže už příští týden).. - na konkrétním dnu mi zatím nesejde 
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.6.2006 15:05, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Neferit Jr. by měla mít čas a Neferit Sr. čistě teoreticky taky, ale zatím není nic jistéTafif píše:A jak jsou na tom Neferiti.
EDIT: Neferit Sr. prohlásil, že si čas udělá
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Tak to je fajneNeferit píše:EDIT: Neferit Sr. prohlásil, že si čas udělá
A teď vám všem již mohu prozradit, že naši sešlost s největší pravděpodobností posílí ještě jeden človíček.. - všichni ho ze Sigilu znáte, Raz to není a..a víc vám už neprozradím
Jestli tedy všechno půjde podle plánu, tak to bude PV/OL srázek s zatím největší účastí (ale na nonstop to tentokráte nevidím
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.6.2006 22:26, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak to su zvědavá, kdože to zas bude a jestli z toho nakonec nesejde jako minule

http://gh.ffshrine.org?r=23256
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Výborně, krásně se nám to rýsuje. Takže se nám okruh možností zmenšil na pondělí 10., úterý 11. a středu 12. A v případě nonnonstop akce i čtvrtek 13.
Mně osobně je jedno, který den to bude. Jestliže někdo má konkrétnější představu, kdy by se měl sraz konat, nechť promluví nyní, nebo ať mlčí navždy.
KOFi: Co máš proti nonstopu, mě se zdá, po minulém srazu, že to ani jinak nemá smysl. Jestliže potřebuje kouzelník, nebo ty odejít dřív, není v tom problém... snad.
Kontaktoval někdo Brňáky, Neferit? Pokud to tedy neudělal KOFi...
Mně osobně je jedno, který den to bude. Jestliže někdo má konkrétnější představu, kdy by se měl sraz konat, nechť promluví nyní, nebo ať mlčí navždy.
KOFi: Co máš proti nonstopu, mě se zdá, po minulém srazu, že to ani jinak nemá smysl. Jestliže potřebuje kouzelník, nebo ty odejít dřív, není v tom problém... snad.
Kontaktoval někdo Brňáky, Neferit? Pokud to tedy neudělal KOFi...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
Jestli o nějakém dostupném nonstopu v Olomouci víš, tak nechápu, proč už o něm nevíme i my..Tafif píše:KOFi: Co máš proti nonstopu, mě se zdá, po minulém srazu, že to ani jinak nemá smysl.
Já je tedy nekontaktoval a považuji to za zbytečnou vlezlost.. - i tak nás bude dost, a kdyby se někdo z Brna chtěl některého z našich srázků zúčastnit, už dávno tak mohl sám učinitTafif píše:Kontaktoval někdo Brňáky, Neferit? Pokud to tedy neudělal KOFi...