Otázky a odpovede
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ono niekedy nie je úplne najlepšie vyberať zbraň podľa charakteristýk, ale proste skúšať rôzne zbrane a v zázname postavy sledovať s ktorou zbraňou má aké zranenie a aké THAC0. Tiež bojovníkom na nízkej úrovni nedávaj do rúk 2 zbrane, lebo ak neovláda boj 2 zbraňami a obourukosť a má nízke THAC0 tak nič netrafí. A až potom sledovať špeciálne efekty zbrane. Príp. mať v inventáry viacero zbraní a vyberať z nich podľa typu nepriateľa a špeciálnych efektov a nie útočiť napr. na ľadového golema zbraňou kt. spôsobuje dodatočné zranenie mrazom(ale to posledné je asi dosť logické).
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- Eleshar_Vermillion
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, takové zkušenosti už mám, ale rozdíl, kterého docílím je akorát 2x 7-14 s jednoručními zbraněmi a 1x 7-17 s obouruční... připadá mi to trochu málo vůči průměrnému 22-26, co dávají takoví ti větší obrnění skřetíci a poloskřeti. Jednou ranou mi běžně zabijí mága na 5.-6. úrovni a kritickým zásahem krom paladina a bojovníka naprosto kohokoliv.
"Non e merda flagrum texueris, etsi tamen, non castigabis autem"
Poloskřet má obouručák, sílu 16, mistrovství ve zbrani = zranění 8-18. Asi máš nějakou divnou verzi hry 
Sniž obtížnost a zkus, jestli se to projeví na zranění.

Sniž obtížnost a zkus, jestli se to projeví na zranění.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
DOTAZ
Asi neexistuje patch, kterej by mi do IWD2 implantoval starší verzi pravidel?
Ty nový jsou pro mě děs a hrůza
Ty nový jsou pro mě děs a hrůza
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Mám dotaz na Renovation mod - konkrétne Yxunomei -
ehm ten boj v tom chráme sa dá aj nejako normálne prejsť, alebo musím najprv spraviť datadisk, pretože nech skúšam čokoľvek tak sa vôbec nechytám - akou zbraňou (+x) sa dá vôbec zasiahnuť? (nechce sa mi inštalovať žiadny nástroj na pozeranie ID súborov), prípadne je nejaká taktika, ktorá by na ňu platila? 
edit: moja party: F/M (7/7), F/T (7/8), C/R (6/6) a Pal (8)

edit: moja party: F/M (7/7), F/T (7/8), C/R (6/6) a Pal (8)
Zranitelná je zbraněmi +2.
Pokud by se ti chtělo tohle patro procházet znova, můžu ti poslat novější verzi, která zatím nevyšla, a je jednodušší.
Pokud by se ti chtělo tohle patro procházet znova, můžu ti poslat novější verzi, která zatím nevyšla, a je jednodušší.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Jsem v dračím oku a už mám prolezlý všechy patra, chvíli jsem nevěděl jak dál ale pak jsem se podíval do návodu, kde se psalo, že mám mimojiné udělat ty jedy z wyvernů. Problém ale je že jsem si schoval jenom dva ty pařáty a potřebuju 4 a na zemi se nic neválí protože už jsem několikrát spal... Trochu jsem zapátral tady ve fóru a zjistil jsem že se daj pomocí jakýchsi jakoby čítů přidávat předměty. Nevíte někdo kód těch wyverních pařátů, popř. už těch jedů z nich vyrobených? Bez toho se nedostanu dál, díky.
>Great power i dealing with great responsibility<
Ještě to raději trochu upřesním.
IWD2
Enable
Open the Icewind2.ini file (located in the IWD installaion directory).
Find the line [Game Options] and add the text Cheats=1 underneath.
Access
Create a new game / load a save game.
Press ctrl and tab together.
CLUA commands can be entered in the editing area that appears at the bottom of the screen.
Commands must be prefixed with ctrlaltdelete:
IWD2
Enable
Open the Icewind2.ini file (located in the IWD installaion directory).
Find the line [Game Options] and add the text Cheats=1 underneath.
Access
Create a new game / load a save game.
Press ctrl and tab together.
CLUA commands can be entered in the editing area that appears at the bottom of the screen.
Commands must be prefixed with ctrlaltdelete:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.