5. prostějovský (olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nemám žádné dobré zprávy. V Olomouci se sice nachází spousta nonstopů, ale nevím, kde se většinou nachází. A ty, které vím kde jsou, vůbec neodpovídají našim požadavkům - bez jídla, bez hudby, bez fotbálku. Ale hlavně bez jídla. A především tam nevaří. A úplně nejhorší je, že tam nedostaneme najíst.
KOFi: Pročpak by kouzelník nemohl do Prostějova?
KOFi: Pročpak by kouzelník nemohl do Prostějova?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já proti datu 10.7. v podstatě nic nemám, ale Neferit Sr. by možná mohl mít problémy s časem. Řeknu mu, že je to zatím nejpravděpodobnější datum a pak sem jeden z nás napíše, jak to zatím vypadá 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mně pondělí vyhovuje... Asi stejně jako úterý, nebo středa. Pokud nemůžou všichni v pondělí, může to být i jeden z těch následujících dnů.
Po Mrakodrapu by naší příští zastávkou měla být kavárna/bar Tratoria. Je to v centru města. Mají slušný výběr pitiva a je v ní k dostání i něco k snědku (koblihy a podobně). Také můžu nabýdnout noční prohlídku Olomouce. Oběhnutí nejzajímavějších památek našeho krásného města ve tmě, díky které z nich nebudete nic mít. A nejen proto, že budou zavřené.
Ať už to bude pondělí, nebo jiný den, čas srazu by měl být stejný. Takže, v kolik hodin se chcete sejít? Posledně to docela pěkně vycházelo, tudíž navrhuji období kolem šesté hodiny večerní, podle toho, jak se budete moci dostavit.
Čím dříve se to dovím, tím lépe. To abych mohl zabrat náš oblíbený stůl pro dvanáct lidí... U kterého by nás tentokrát mohlo být dokonce i sedm.
A navrhuji, abychom se najedli hned jak se sejdeme u stolu, aby nám alespoň trochu vytrávilo před druhou večeří. Ještě musím zjistit, kdy zavírají a v kolik je možno si naposledy objednat jídlo.
Po Mrakodrapu by naší příští zastávkou měla být kavárna/bar Tratoria. Je to v centru města. Mají slušný výběr pitiva a je v ní k dostání i něco k snědku (koblihy a podobně). Také můžu nabýdnout noční prohlídku Olomouce. Oběhnutí nejzajímavějších památek našeho krásného města ve tmě, díky které z nich nebudete nic mít. A nejen proto, že budou zavřené.
Ať už to bude pondělí, nebo jiný den, čas srazu by měl být stejný. Takže, v kolik hodin se chcete sejít? Posledně to docela pěkně vycházelo, tudíž navrhuji období kolem šesté hodiny večerní, podle toho, jak se budete moci dostavit.
Čím dříve se to dovím, tím lépe. To abych mohl zabrat náš oblíbený stůl pro dvanáct lidí... U kterého by nás tentokrát mohlo být dokonce i sedm.
A navrhuji, abychom se najedli hned jak se sejdeme u stolu, aby nám alespoň trochu vytrávilo před druhou večeří. Ještě musím zjistit, kdy zavírají a v kolik je možno si naposledy objednat jídlo.
Tafif: Šestá hodina podvečerní mi vyhovuje (do OL by jsem dorazil vlakem v 17:47)..
Jinak doufám, že s tím zamluvením 12timístného stolu jsi to nemyslel vážně.. - nerad bych si totiž znepřátelil personál již ze začátku
Pokud bude v tom nonstopu alespoň zhruba co jíst, tak se bez druhé večeře snad nějak obejdu (plně si to ovšem vynahradím u dezertu)
btw: A proti menší procházce noční Olomoucí nic nemám (je to moc pěkné město)..

Jinak doufám, že s tím zamluvením 12timístného stolu jsi to nemyslel vážně.. - nerad bych si totiž znepřátelil personál již ze začátku

Pokud bude v tom nonstopu alespoň zhruba co jíst, tak se bez druhé večeře snad nějak obejdu (plně si to ovšem vynahradím u dezertu)

btw: A proti menší procházce noční Olomoucí nic nemám (je to moc pěkné město)..
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Myslel. Je vydět, že jsi tam posledně nebyl. Podívej se na fotky, je tam celý stůl vyfocen. Ostatní snad nemají nic proti tomu místu, kde jsme seděli minule.
Ajantis: V tom úterý nevidím problém, pokud to všem ostatním bude vyhovovat.
Ajantis: V tom úterý nevidím problém, pokud to všem ostatním bude vyhovovat.