Battle for Middle-Earth
Moderátor: sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě tahle hra docela zklamala. Ano skriptované mise jsou opravdu super, ale obyčejné mise, skirmish, a bohužel i multiplayer jsou po čase velmi stereotypní.
Za to může zejména naprostá nevyváženost stran, malý počet použitelných jednotek, stupidní systém povyšování budov a naprosto dementní rozdělení hrdinů.
Hra mě zklamala o to víc, že jsem se na ni hodně těšil, protože je od tvůrců C&C:Generals který díky 12ti rozdílným, ale přitom výborně vyváženým stranám nabízí velmi zábavný skirmish a geniální multiplayer.

Za to může zejména naprostá nevyváženost stran, malý počet použitelných jednotek, stupidní systém povyšování budov a naprosto dementní rozdělení hrdinů.
Hra mě zklamala o to víc, že jsem se na ni hodně těšil, protože je od tvůrců C&C:Generals který díky 12ti rozdílným, ale přitom výborně vyváženým stranám nabízí velmi zábavný skirmish a geniální multiplayer.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No zrovna mě čeká bitva o Minas Tirith, tak uvidíme jak to dopadne.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Za Mordor budu hrát, až to dohraju za dobro, takže taky netuším jak to bude složité. No pokud to bude jako bitva o Helmův žleb, tak je to v poho.

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No já vím jak to má být.  A taky jak to dopadne!
  A taky jak to dopadne! 

A taky jak to dopadne!
  A taky jak to dopadne! 

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Nj, přesně jako u Helmova žlebu.  Bohužel nedorobil, více mě teď opět zaujal Might and Magic VII. Ale dneska večer to zkusím.
  Bohužel nedorobil, více mě teď opět zaujal Might and Magic VII. Ale dneska večer to zkusím.

Bohužel nedorobil, více mě teď opět zaujal Might and Magic VII. Ale dneska večer to zkusím.
  Bohužel nedorobil, více mě teď opět zaujal Might and Magic VII. Ale dneska večer to zkusím.[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takže splněno. Bitva o Minas Tirith vyhrána. V době kdy šly na mě Mordorští olifanti a cepovali mi jednotky na koních, vojáky a vůbec všechno, přišel Aragorn a posily "z moře". 192 mrtvých udělalo své.  

Dále jsem dal bitvu u Křižovatky a teď mám rozehranou bitvu o Dagorland.

Dále jsem dal bitvu u Křižovatky a teď mám rozehranou bitvu o Dagorland.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Koveras: cngr  U mě Aragorn přišel už tak nějak s křížkem po funuse. Základny i sloni k.o. Ten bleps co přicházel - likvidovali lušištníci, sem tam jim pomohla jízda. Takže když dorazil A, už bylo dobojováno
 U mě Aragorn přišel už tak nějak s křížkem po funuse. Základny i sloni k.o. Ten bleps co přicházel - likvidovali lušištníci, sem tam jim pomohla jízda. Takže když dorazil A, už bylo dobojováno 
A co jsi říkal atmosféře - mě se nejvíce líbilo, když se zatahly mračna a zazněly skřetí rohy...mmmm...už jsem se těch potvor nemohl dočkat
Jinak ze spec. vlastností se mi líbil u Theodéna ''slavný trysk'' (či jak se to jmenovalo)..Ten byl v skutku smrtící

U mě Aragorn přišel už tak nějak s křížkem po funuse. Základny i sloni k.o. Ten bleps co přicházel - likvidovali lušištníci, sem tam jim pomohla jízda. Takže když dorazil A, už bylo dobojováno
A co jsi říkal atmosféře - mě se nejvíce líbilo, když se zatahly mračna a zazněly skřetí rohy...mmmm...už jsem se těch potvor nemohl dočkat

Jinak ze spec. vlastností se mi líbil u Theodéna ''slavný trysk'' (či jak se to jmenovalo)..Ten byl v skutku smrtící

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Atmosféra suprovní!!! I jak přišel Aragorn s vojskem nebo i zvuk rohu při otevírání a zavírání brány.  Všechno bylo OK!
  Všechno bylo OK!
Speciální vlasnosti se mi "zatím" nejvíc líbí od Gimliho útok štítem a od Legolase déšť šípů (nebo tak nějak). Nepočítám kouzla Gandalfa, protože ty jsou oprvdu smrtící, nehledě na to, že na 10. úrovni má smrtící kouzlo, které zabije nepřátele v dohledu.

Všechno bylo OK!
  Všechno bylo OK!Speciální vlasnosti se mi "zatím" nejvíc líbí od Gimliho útok štítem a od Legolase déšť šípů (nebo tak nějak). Nepočítám kouzla Gandalfa, protože ty jsou oprvdu smrtící, nehledě na to, že na 10. úrovni má smrtící kouzlo, které zabije nepřátele v dohledu.

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
JJ, Gandalf je na 10lvl až nehorázně silný ''magič''Koveras píše:Nepočítám kouzla Gandalfa, protože ty jsou oprvdu smrtící, nehledě na to, že na 10. úrovni má smrtící kouzlo, které zabije nepřátele v dohledu.
 Jinak nejméně jsem asi používal Boromira... (snad lepší ho nezachraňovat
 Jinak nejméně jsem asi používal Boromira... (snad lepší ho nezachraňovat 
Inu přeji příjemnou zábavu na pikniku u Black Gate

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Wenom: Na to ti neodpovím, protože hraju kampaň.
Frosty: No Boromir toho moc nemá, asi autoři nepočítali, že přežije. No Gandalf je takový demi-god.
 No Gandalf je takový demi-god.  Black Gate si nechám na později, nejprve zničím všechno zlo kolem.
 Black Gate si nechám na později, nejprve zničím všechno zlo kolem.

Frosty: No Boromir toho moc nemá, asi autoři nepočítali, že přežije.
 No Gandalf je takový demi-god.
 No Gandalf je takový demi-god.  Black Gate si nechám na později, nejprve zničím všechno zlo kolem.
 Black Gate si nechám na později, nejprve zničím všechno zlo kolem.[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Tedy pokud nehraješ za mordor... Tam nevím, jak je to obtížné...
 Tedy pokud nehraješ za mordor... Tam nevím, jak je to obtížné...