Sporty
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
BRAZÍLIE VYPADLA !!!
Tohle před šampionátem čekal asi málokdo.
Mno, ale jak hoši Jihoamerický hráli tak se ani nedivím, Francouzi je úplně zničili.Brazilci ani neměli kloudnou šanci.Hmmm, sázkové kanceláře si asi mnou ruce, Brazílie venku, Argentina taky...že by se to Německu přece jen povedlo???
Tohle před šampionátem čekal asi málokdo.
Mno, ale jak hoši Jihoamerický hráli tak se ani nedivím, Francouzi je úplně zničili.Brazilci ani neměli kloudnou šanci.Hmmm, sázkové kanceláře si asi mnou ruce, Brazílie venku, Argentina taky...že by se to Německu přece jen povedlo???
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
No, těšil jsem se na zápas Portugalsko - Brazílie a ono nic. Čekal jsem, že Brazílie trochu zapne, když jde do tuhýho, ale bída bídoucí. Skoro mi taky přišlo, že trochu dojeli na trenéra, rsp. systém hry (ala Anglie). No, nic, tipuju na vítěze Portugalsko 
Ale dneska je hlavní událostí hra našeho tria ve Wimbledonu. Nahrál jsem si jejich páteční zápasy a celkem zajímavé. Štěpánek to tam vydřel, ale Berdych s Vaidišovou mají dost společného - hrajou sympaticky, ale když mají protivníka na lopatě, málokdy toho dokážou využít
Snad se z toho v dalších kolech poučí... I když teda nevim, jaká přesně lekce Berdycha s Federerem to bude 

Ale dneska je hlavní událostí hra našeho tria ve Wimbledonu. Nahrál jsem si jejich páteční zápasy a celkem zajímavé. Štěpánek to tam vydřel, ale Berdych s Vaidišovou mají dost společného - hrajou sympaticky, ale když mají protivníka na lopatě, málokdy toho dokážou využít

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Potom, co mi vypadli Spanieli aj Argentina, tak to prajem Portugalsku... Aj ked ten zapas s Holandskom bol jeden z najhorsich, ake som kedy videl... A zapas s Anglickom bol tiez pekne hnusny...
Takze asi zostanem neutralny...

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Portugalci si mě nezískali, pročež jsem rád, že jsou venku ze hry o titul.
Btw: Co říkáte na prozatimní výsledky Hvězdné jedenáctky?

Btw: Co říkáte na prozatimní výsledky Hvězdné jedenáctky?
Doufám, že vyhraje Akwá1. Frank Lampard
2. Fabrice Akwá
3. Tomáš Rosický
4. Petr Čech
5. Pavel Nedvěd
6. David Beckham
7. Juan Riquelme
8. Ronaldinho
9. Roberto Carlos
10. Cristiano Ronaldo
11. Miroslav Klose

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Jj.. - to já takyyenn píše:Doufám, že vyhraje Akwá

V životě jsem o nějakém Akwá neslyšel a četl jsem i takové spekulace, že lidé v hlasovacích smskách omylem posílali "ANG 10" (Akwá) místo "ENG 10" (Owen)..

Jinak je tahle hvězdná jedenáctka IMHO pouze o sympatiích a jménech hráčů, protože to by tam jinak min. dvě třetiny uvedených fotbalistů nesměly být

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Docela bych věřil tomu, že se Akwá dostal do jedenáctky nějakým podobným omylem a pak se toho chytli ostatní.
S posledním odstavcem souhlasím. Je kupříkladu imho dosti podivné, že na šampionátu, který nejspíše bude mít nejnižší průměrný počet gólů na utkání, není v "Top 11" žádný obránce.
S posledním odstavcem souhlasím. Je kupříkladu imho dosti podivné, že na šampionátu, který nejspíše bude mít nejnižší průměrný počet gólů na utkání, není v "Top 11" žádný obránce.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yenn: Zvlášť podivné mi to nepřijde. Na obránce obecně padá mnohem méně slávy než na ostatní. Více si lidé všímají hráčů, kteří předvádí technické finesy, dávají góly, nebo jim zázračnými zákroky zabraňují. Obránci holt dělají spíše tu černou práci, kterou běžný divák moc neocení. Kdo by taky chtěl sledovat zápasy, kde hraje prim poziční hra beků, jejich schopnost vystavovat soupeře do ofsajdu, popř. tvrdost loktů.
Byť mně osobně se třeba velmi líbil Mertesacker.
Byť mně osobně se třeba velmi líbil Mertesacker.
Akwa jistě musí být recese
On i Švýcar Degen zavání jistou dávkou recese... 
Mno, letošní MS každopádně bída bídoucí. Čert vem neuspěch našich, ale hlavně jsem se těšil na pořádnej fotbal a sportoví svátek a ono NIC.
Pořádné výkony týmů? Vesměs nic... Památné výkony hráčů? Tuplované nic... Struhující zápasy? Triplované nic... Nezapomenutelné osobnosti a okamžiky, hutná atmosféra a nadšení pro věc? Nic, nic a ještě jednou nic... A ještě k tomu vylítávaly všechny mé oblíbené týmy...
Když to beru kolem a kolem, nějak mi přijde, že je fotbal v útlumu celkově. Jsou tu jistě kvalitní ligy a zápasy, ale v globálu? Snad poslední "památná" věc bylo loňské finále Ligy mistrů - AC Milán x Liverpool...
Celkově je teda u mě fotbal za poslední rok, dva, tři s přehledem válcován atletikou, tenisem, lyžováním, ale i věcmi ala krasobruslení a snooker, které nabízejí kvanta napětí a zábavy, což nějak u fotbalu ubývá
(Anebo by to vše bylo tím, že jde o individuální sporty, u nichž není rozhodnuto do posledního okamžiku?).

Mno, letošní MS každopádně bída bídoucí. Čert vem neuspěch našich, ale hlavně jsem se těšil na pořádnej fotbal a sportoví svátek a ono NIC.
Pořádné výkony týmů? Vesměs nic... Památné výkony hráčů? Tuplované nic... Struhující zápasy? Triplované nic... Nezapomenutelné osobnosti a okamžiky, hutná atmosféra a nadšení pro věc? Nic, nic a ještě jednou nic... A ještě k tomu vylítávaly všechny mé oblíbené týmy...

Když to beru kolem a kolem, nějak mi přijde, že je fotbal v útlumu celkově. Jsou tu jistě kvalitní ligy a zápasy, ale v globálu? Snad poslední "památná" věc bylo loňské finále Ligy mistrů - AC Milán x Liverpool...
Celkově je teda u mě fotbal za poslední rok, dva, tři s přehledem válcován atletikou, tenisem, lyžováním, ale i věcmi ala krasobruslení a snooker, které nabízejí kvanta napětí a zábavy, což nějak u fotbalu ubývá