Oblíbená NPC, vaše družina...
až na to že Nalii zabijim hned po dokončení questu s TvrzíNeferit píše:přidala bych Korgana a Nalii, páč tuhle kombinaci bych nedala dohromady ani za nic

ale moh bych misto ni dat Jana

a nebo jeste Charname,Vici,Aerie,Jaheira,Edwin,Jan
ale myslim ze Jaheira je na ne az moc normalni

a pak bych moh slozit druzenu z tech ktery sou podle tohodle hlasovani nejmin oblibeny

Hlavně v klidu....
No stress....
No stress....
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pisem sem lebo nechcem zakladat novu temu:
Mam rozohrate za zlu partu a hned prvy quest-otrokari v Medenej Celenke sa mi zdalo podozrive;) Z obycajnej straze medenej celenky priamo v hostinci mi vypadol aj svitok vyvolani ifrita a dalsi mal na sebe plne platove brnenie. Pritom mal na sebe aj tie klasicke shity, ktore by mali mat. Neviete cim to moze byt?
Mam rozohrate za zlu partu a hned prvy quest-otrokari v Medenej Celenke sa mi zdalo podozrive;) Z obycajnej straze medenej celenky priamo v hostinci mi vypadol aj svitok vyvolani ifrita a dalsi mal na sebe plne platove brnenie. Pritom mal na sebe aj tie klasicke shity, ktore by mali mat. Neviete cim to moze byt?
Tím, že hraješ za zlo?Frco píše:Pisem sem lebo nechcem zakladat novu temu:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Graveddigazz
- Sigilan
prichazim s prosbou...
potrebuji postavit druzinu ktera ma cil porazit improved sendai-mellisan-Jona (ostatni sou v pohodě....)
podmienka: v družině musi byt naky Paladin (bez toho ani ránu)
a charname aby byl aspon trochu schopny boje...
(chci docilit heroickeho zaveru kdy sam charname porazi vsechny(je to jen sen ale budiz)

potrebuji postavit druzinu ktera ma cil porazit improved sendai-mellisan-Jona (ostatni sou v pohodě....)
podmienka: v družině musi byt naky Paladin (bez toho ani ránu)
a charname aby byl aspon trochu schopny boje...

How pitiful.You don´t understand anything at all.
There´s nothing that isn´t important to me!
Není problém to dohrát s jakoukoliv družinou, pokud zrovna nehraješ na Insane.
Proti Sendai se docela hodí zloděj s vysokým Detect Illusions. V úvahu připadá tedy hlavní postava jako zloděj (případně dual na zloděje nebo multipovolání), Jan nebo nějaký NPC mod.
Proti Sendai se docela hodí zloděj s vysokým Detect Illusions. V úvahu připadá tedy hlavní postava jako zloděj (případně dual na zloděje nebo multipovolání), Jan nebo nějaký NPC mod.
Nejjednodušší to asi bude mít Fighter/Mage (nebo dual Kensai/Mage). Špatný není ani Blade a Cleric/Ranger.Graveddigazz píše:a charname aby byl aspon trochu schopny boje... (chci docilit heroickeho zaveru kdy sam charname porazi vsechny(je to jen sen ale budiz)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Graveddigazz
- Sigilan
prave že na insane....ikdyž na insane si to dam až napodruhýRazfallow píše:Není problém to dohrát s jakoukoliv družinou, pokud zrovna nehraješ na Insane.
Nejjednodušší to asi bude mít Fighter/Mage (nebo dual Kensai/Mage). Špatný není ani Blade a Cleric/Ranger.Graveddigazz píše:a charname aby byl aspon trochu schopny boje... (chci docilit heroickeho zaveru kdy sam charname porazi vsechny(je to jen sen ale budiz)

zřejmě si na to složim svoji funny družinu....

(F(T/M, Jaheira,Anomen,Edwin,Korgan,Valygar)
ale Kensai

- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, k tý partě...Rozhodně bych přidal někoho na kouzlení...a ubral bojovníky - takový modový pravidlo - "Nejlepší bojovník je mág"
To protože postava s 300hp už nemůže sloužit jako tank, kdežto postava s SS(IS)/PfMW jo...
Zkusil bych:C/R, Aerie, Jan, Edwin, Haerdalis, poslední místo dle chuti...samozřejmě lepší s SS/IS/PfMW, napadá nějaký F/M...Sheena/Solaufein
. Taky trochu záleží, jestli máš Refinementy
.
Edit:Teda pokud chceš co nejsilnější partu...jako roleplay jsou i lepší...

Zkusil bych:C/R, Aerie, Jan, Edwin, Haerdalis, poslední místo dle chuti...samozřejmě lepší s SS/IS/PfMW, napadá nějaký F/M...Sheena/Solaufein

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Graveddigazz
- Sigilan
refinementy samozřejmě mám...a bez Solaufeina ani ránuSyf píše:No, k tý partě...Rozhodně bych přidal někoho na kouzlení...a ubral bojovníky - takový modový pravidlo - "Nejlepší bojovník je mág"To protože postava s 300hp už nemůže sloužit jako tank, kdežto postava s SS(IS)/PfMW jo...
Zkusil bych:C/R, Aerie, Jan, Edwin, Haerdalis, poslední místo dle chuti...samozřejmě lepší s SS/IS/PfMW, napadá nějaký F/M...Sheena/Solaufein. Taky trochu záleží, jestli máš Refinementy
.

ale já sem stejně radši pro nakej ten tank....třeba Sarevok (je to kámoš

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Sakra - pár nerozvážnejch quicksejvů a jsem bez Xana - a taky bez ring of wizardry a pár dalších šikovnejch věcí - pokud se teda nerozhodnu absolvovat znova celý to kočkování s Tazokem.
Mám dilema.
Mám dilema.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--