Brácha měl ve třídě několik holek - a blbý jak tága byly všechnyAlieN píše:JÁ CHCI TAKY CHODIT DO TAKOVÉ TŘÍDY![]()
![]()
my na střední měli ve třídě holku jen jednu(teda ze začátku dvě, ale ta byla blbá jak tágo a brzo vypadla)
Reakce na fotky
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
AlieN: A to na té fotce ještě min. třetina lidiček (především holek
) chybí..
Ale co s nima
- Max. dívání, kecání, masírování a..a dál jsem se už nedostal 
Ale co s nima
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 6.7.2006 22:24, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?KOFi píše:Ale co s nima- Max. dívání, kecání, masírování a..a dál jsem se už nedostal
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Heh, kupodivu musím souhlasitKOFi píše:Určitě mě všichni poznáte (jsem totiž ten nejhezčí)..
Ale vzhled není všechno
AlieN: IMO opravdu nezáleží na pohlaví (co se složení třídy týče). I když přiznávám, že jsem nikdy nebyl ve třídě, kde by převažovali muži
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.