BG2: Tsujatha (NPC mod)
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No, že by jeden z těch důkazů?michy píše:Mě nijak nepřitahuje

No, osobně bych se za setkání s někým, jako je Tsu asi nezlobila, ale představte si, jak by vypadalo třeba jeho setkání s některou homosexuální NPC postavou... (Chloe, Nathaniel)

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Musí to být žena, neutrálně, zákoně nebo zmateně dobrá, musí být elf, člověk nebo půlef.Katie píše:Zeptam se tady, je to taky trochu podvod...
Rada bych hrala za cleric/thief, ale taky bych rada vyzkousela romanci s Tsujathou. Staci mi kdyz v Shadowkeeperu zmenim rasu na half-elf? Nebo je potreba zmenit jeste neco jineho?
Nechci tě odrazovat, ale já jsem taky zkoušela přes Shadowkeeper změnu rasy a přesvědčení, speciálně kvůli Tsujathovi, jenže romance se mi vůbec nerozjela, tak nevím.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je proto, že jsi to asi nestihla - Než jsi změnila rasu, romance už si rozhodla, že se nerozběhne. Je nutné ještě změnit nějakou proměnnou, ale protože nemám Tsujathu, tak neřeknu kterou.Ave píše:Nechci tě odrazovat, ale já jsem taky zkoušela přes Shadowkeeper změnu rasy a přesvědčení, speciálně kvůli Tsujathovi, jenže romance se mi vůbec nerozjela, tak nevím.
Žralok, který štěká, nekouše.
Nejjednodušší je začít hru, změnit v SK postavu a začít novou hru s upravenou postavou.drake127 píše:To je proto, že jsi to asi nestihla - Než jsi změnila rasu, romance už si rozhodla, že se nerozběhne. Je nutné ještě změnit nějakou proměnnou, ale protože nemám Tsujathu, tak neřeknu kterou.Ave píše:Nechci tě odrazovat, ale já jsem taky zkoušela přes Shadowkeeper změnu rasy a přesvědčení, speciálně kvůli Tsujathovi, jenže romance se mi vůbec nerozjela, tak nevím.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Sir James 1
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: