Noční thread
jj, dnešní noc vypadá nakonec celkem pěkně. Až teď lituju, že sem nezašel na fesťáček co sem se na něj pár dní těšil, ale nakonec sem ho zavrhl kvůli počasí, protože pračku nedokážu nejspíš ani zapojit do zdi a netuším, co bych dělal celej od bláta...
Jinak u mě Motorhead a asi to vypadá na nějakou meditaci u Steel Panthers. (i když do šesti to vzhledem k nadcházejícímu prodlouženému víkendu na chatě s kámošema nevidím)

Jinak u mě Motorhead a asi to vypadá na nějakou meditaci u Steel Panthers. (i když do šesti to vzhledem k nadcházejícímu prodlouženému víkendu na chatě s kámošema nevidím)
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mno - on ani ten KotOR nebyl bez vady. Ono když se procházím po temném mořském dně a z venku ke mě doléhá neustálý halas sídlištního ptactva - to také na atmosféře nepřidáyenn píše:Frosty: Ty se máš. SH3 lze hrát pouze za tmy, takže musím jít spát

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: to je přesně ten důvod, proč chodím spát už v 5:00 - spolu s tím světlem se to vážně nedá vydržet
.
A chtěl bych se zeptat - znáte někdo starou hororovou hru jménem Nocturne? Už jsem to několikrát rozehrá, ale po chvíli to odinstaloval - nastavil jsem jas i kontrast monitoru hodně vysoko a stejně jsem v té hře skoro nic neviděl, navíc mi ani nefungovala pořádná 3d akcelerace (jen softwarová...). A to jsem se tak těšil; čirou náhodou mi tady nikdo neporadí, že?

A chtěl bych se zeptat - znáte někdo starou hororovou hru jménem Nocturne? Už jsem to několikrát rozehrá, ale po chvíli to odinstaloval - nastavil jsem jas i kontrast monitoru hodně vysoko a stejně jsem v té hře skoro nic neviděl, navíc mi ani nefungovala pořádná 3d akcelerace (jen softwarová...). A to jsem se tak těšil; čirou náhodou mi tady nikdo neporadí, že?

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Copak se světlem bych ani problém neměl - svou komoru mohu celkem dobře zatemnit, ovšem s odhlučněním už je to horší... Možná že se konečně dokopu ke koupi pořádných herních hluchadel
Ad Nocturne - tak to jsem skutečně nehrál ani čirou náhodou
Ale taktéž bych měl dotaz - ohledně názvu jedné detektivní adventury (kdysi jsem ji zahlédl v nějakém Score, které už ale samozř. nemám)
Jednalo se o vyšetřování seriových vražd a děj se odehrával jak v současnosti (Chicago..?), tak minulosti (částečně i ve stařičké Praze - tuším počátkem 19. století). Vyšetřování vedla nějaká mladá policistka, která na půdě v domě svého děda najde část vodítek k vyřešení případu.
Dle té recenze ta hra vypadala skutečně slibně, ale kdyby jste mě zabili, tak si nevzpomenu na jméno

Ad Nocturne - tak to jsem skutečně nehrál ani čirou náhodou

Ale taktéž bych měl dotaz - ohledně názvu jedné detektivní adventury (kdysi jsem ji zahlédl v nějakém Score, které už ale samozř. nemám)
Jednalo se o vyšetřování seriových vražd a děj se odehrával jak v současnosti (Chicago..?), tak minulosti (částečně i ve stařičké Praze - tuším počátkem 19. století). Vyšetřování vedla nějaká mladá policistka, která na půdě v domě svého děda najde část vodítek k vyřešení případu.
Dle té recenze ta hra vypadala skutečně slibně, ale kdyby jste mě zabili, tak si nevzpomenu na jméno

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Still Life. A první díl se jmenoval Post Mortem.Frosty píše:Ale taktéž bych měl dotaz - ohledně názvu jedné detektivní adventury (kdysi jsem ji zahlédl v nějakém Score, které už ale samozř. nemám)

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je ta hra od Terminl Reality, která v Levelu 11/99 dostala 9,0/10 od Petra Bulíře? Nehrál jsem ji, leč rád bych ji okusil. Nechceš ji vzít na PISS 2?MCZ píše:znáte někdo starou hororovou hru jménem Nocturne?

Ajantis: Pokud pokračováním Redemptionu míníš Bloodlines (s čímž nesouhlasím

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]