Liadeia píše:wow.....zase jsem na to zapomněla a opět kysnu ve škole....no, ale jen pro upřesnění - jaké díly byste semka chtěli? Něco s Duchem Ohně?
mám jeden díl, kde sme všichni (Já, Krad a Dark) hromadně hodili tlamu na náledí, protože Duch ohně oddělal varování že tam nějaký je ^w^
Tenhle díl by byl určitě bezva.Nejlíp by bylo kdyby jsi sem dala všechny,ale to se ti asi nebude chtít
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Katt: díky...křídla jsem se učila docela dlouho ^^;
Když o tom přemýšlím líbí se mi jak jsi nakreslila sebe
heh.....docela jsem se zeštíhlila ^^;;;;;
mno, myslím že u mě začnou anime prázdniny....dneska dorazil domů můj nový počítač, který zvládne i přehrávání anime.... zítra taťka ještě doveze zvukovou kartu a o víkendu se znova podívám na Prétear (skvělý anime)...pak na těch cca 12 epizod z Chrno Crusade, pak na to co mám z DNAngelu a pak se vrhnu na torrentové stahování zbytku toho anime ^w^
Liadeia píše:
heh.....docela jsem se zeštíhlila ^^;;;;;
mno, myslím že u mě začnou anime prázdniny....dneska dorazil domů můj nový počítač, který zvládne i přehrávání anime.... zítra taťka ještě doveze zvukovou kartu a o víkendu se znova podívám na Prétear (skvělý anime)...pak na těch cca 12 epizod z Chrno Crusade, pak na to co mám z DNAngelu a pak se vrhnu na torrentové stahování zbytku toho anime ^w^
Páni,ty se teda máš .Náš počítač nezvládne torrenový nápor stahování .Zkoušela jsem to protože jsem chtěla vidět Yu Yu Hakusho,jenže holt prd....
Plá plamen věrné lásky,
můj starej počál (nyní sestřin pořítař) nezvládl ani anime přehrávat....vždycky jsem to musela vypálit a pustit si to buď na DVD přehrávači nebo na tatově compu....teďka nemusííím!! Jen mě štve, že tu mám už jen 10 giga volnýho místa....časem si asi našetřím na další disk ^w^
Liadeia píše:můj starej počál (nyní sestřin pořítař) nezvládl ani anime přehrávat....vždycky jsem to musela vypálit a pustit si to buď na DVD přehrávači nebo na tatově compu....teďka nemusííím!! Jen mě štve, že tu mám už jen 10 giga volnýho místa....časem si asi našetřím na další disk ^w^
To mě to by to celkem přehrávat zvládl,jenže mi neakceptuje Torrenty a Azaureus
Plá plamen věrné lásky,
btw, na torrenty už seru, stahovalo se to moc pomalu....jednu epizodu stahovat 6 hodin..to by mě mohlo....tož jsem si zbytek DNAngelu postahovala v rmvb ^^;
Liadeia píše:co má proti torrentům, rasista jeden?
btw, na torrenty už seru, stahovalo se to moc pomalu....jednu epizodu stahovat 6 hodin..to by mě mohlo....tož jsem si zbytek DNAngelu postahovala v rmvb ^^;
Co má proti torrentům? Cožpak já vím co mu přelítlo přes nos? Jak dlouho se ti stahovalo v rmvb?
Plá plamen věrné lásky,
v rmvb byly to epizody poloviční, co se velikosti týče (v AVI mají průměrně 140 mega, v rmvb kolem 70 mega) a každá se mi stahovala většinou 34 minut. Co se týče kvality jsou naprosto v pořádku, ale na celou obrazovku zas ne.... no, dívat se na to rozhodně v klidu dá, zvuk je v pohodě a titulky se čtou jedna radost ^w^
škoda že to přehraje jen Real Player....