Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dostala jsem link (bohužel ho sem nedám, je to omezeno na 20 lidí) na jedno internetové rádio, které hraje dark ambient..takže mi tu hodinu hrají věci jako Lustmort, Deutsch Nepal, Necrophorus, Ah Cama Sotz, Delerium...jsem v dark ambientním nebi a mám chuť vykrást Cold Meat Industry:)!
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
BBarák hip-hop rádio - je to cool, my nigga brathaz! 

Jedině Wish I had an Angel... Krom toho to má opravdu funny klip :)Ave píše:Posloucháte někdo Nightwish?
Naposledy upravil(a) Bodkin dne 10.7.2006 22:32, celkem upraveno 1 x.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Není to nijak špatné, zpříjemňuje to pravidelné čekání na středeční hodinku Sound Bomb na Radiu1.SiNuHeT píše:BBarák hip-hop rádio - je to cool, my nigga brathaz!
V současnosti si ale od rána do večera přehrávám dva tracky ze Zaklínače, je to hezká změna (á propos, neví někdo, zda-li a kde lze sehnat celý soundtrack?).
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si konečně sehnal náhradu za Franze Ferdinanda od Franze Ferdinanda, který tleje kdesi na nespustitelném disku. Páni, to mě po ránu během prvního songu vzchopilo mnohem lépe než tři kávy. Z té hudby energie přímo čiší. Kdyby jste mi někdy v minulosti řekli, že budu nadšený z bandy Skotů s sladkými texty, určitě bych oponoval, eufemisticky řečeno, ale ta muzika má vážně něco do sebe
Feed your head
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Led Zeppelin II- jednoznacne najlepsie hardrockove album... Jimmy Page is just god...
Gilby Clarke- Pawn Shop Guitars .... ked mi nieco v skaredom pocasi dokaze zdvihnut naladu, tak si to zasluzi minimalne Nobelovu cenu :) Neskutocne pohodove album...
Gilby Clarke- Pawn Shop Guitars .... ked mi nieco v skaredom pocasi dokaze zdvihnut naladu, tak si to zasluzi minimalne Nobelovu cenu :) Neskutocne pohodove album...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.