Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mňa si práve naopak štvorka dlho udržala vďaka tej zmene v grafike a systéme súbojov. Ale čo ma nenadchlo bola zmena systému schopností a kúziel. V tomto bola trojka omnoho prehľadnejšia.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jseš můlj člověkmichy píše:Za best považuju HoMaM III s datadisky, tolik probdělých nocí...![]()
U čtyřky mi nesedla grafika a celá hra mi přišla divná, pomalá
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
HOMAM 5 je pre mňa skôr sklamaním, ale len na prvý pohľad. Môžem posúdiť len technické spracovanie, nakoľko mám odohraté len 2 misie z kampane. Vždy som tvrdil, že 3D gafika strategickú hru zneprehľadňuje. HOMAM 5 sú toho dôkazom. Áno, mladší hráči sú unesení, ale my starí harcovníci vypneme všetky zbytočné "ozdoby", odzoomujeme kameru do patričnej vzdialenosti (a nerotujeme ňou), znížime rozlíšenie najmenej na 800x600 (aby to na našich muzeálnych strojoch ako tak šlapalo) a pustíme sa do hrania. A čas ukáže, či na tróne zostane HOMAM 3, alebo má 5. diel dosť potenciálu na jeho prekonanie (osobne ma zaráža neprítomnosť editora levelov). Takže dohrám a uvidím... 

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, včera se mi zlomilo HOMAM3 cd 2, ale kámoš říkal že existuje nějaký crack , díky němuž cd 2 nepotřebuji(asi něco jako BG2 NO CD CRACK).Nevíte, kde se dá sehnat???
EDIT: Hmmm asi nevíte
EDIT: Hmmm asi nevíte

Naposledy upravil(a) Zakat dne 31.7.2006 23:06, celkem upraveno 1 x.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Samozřejmě myslel nejbližší patch, co má teprve vyjít, tedy 1.2DerAdler píše:Frco: Áno, to som počul. Lenže za najbližší patch od vidania považujem 1.1 a ten už mám. Editor nikde. Snáď nabudúce.

Rozhodně bych se nebál, že by tvoření map bylo těžší, nakonec budeš dělat to, co třeba ve trojce, tedy umisťovat budovy/doly/jednotky/poklady/cokoliv na mapu.