Lady Alvane is a mysterious old woman who recounts the story of April's quest. She also appeared inside the story giving asylum to April when she was chased by Vanguard agents. She lives in the House of All Worlds, possibly located between the worlds like the Guardian's Tower, since a Shift can be opened in it. Amongst fans, there is a speculation [1] that Lady Alvane is April as an old woman, but this was deliberately left ambiguous by the game's designers [2].
7c: A jak je to s obtížností jednotlivých dílů? O GK3 jsem slyšel, že je šílená. Nejsou předchozí díly třeba jednodušší?
GK1 vyšel jako plná hra na Levelu před 8mi lety, to číslo jsem si ale bohužel koupil jen časopis .
Ajantis píše:7c: A jak je to s obtížností jednotlivých dílů? O GK3 jsem slyšel, že je šílená. Nejsou předchozí díly třeba jednodušší?
GK1 vyšel jako plná hra na Levelu před 8mi lety, to číslo jsem si ale bohužel koupil jen časopis .
To já hrál jen 1čku, ale místy mi přišla celkem dost těžká...
takže nejspíš i ostatní díly čajíček nebudou...
Máte nebo hrál jste někdo I have no mouth and I must scream? Potřeboval bych vědět, kolik MB na tom CD ta hra zabírá. Díky.
Já stáhnul nějakou 100MB pochybnost, tak si říkám, co za zmršenina to asi je.
Ajantis píše:Máte nebo hrál jste někdo I have no mouth and I must scream? Potřeboval bych vědět, kolik MB na tom CD ta hra zabírá. Díky.
Já stáhnul nějakou 100MB pochybnost, tak si říkám, co za zmršenina to asi je.
Image CD má asi 650 MB. To co máš ty nejspíš bude verze bez namluvení.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Ajantis píše:7c: A jak je to s obtížností jednotlivých dílů? O GK3 jsem slyšel, že je šílená. Nejsou předchozí díly třeba jednodušší?
Netuším - jednička je rozhodně těžší než dvojka - ta byla celkem v pohodě, až na pár naprosto šílených zákysů (ještě dodnes proklínám kukačky ). Trojku mám rozehranou (někde na začátku) a vypadala docela obtížně
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Obtížnost bych řadila trojka, jí těsně šlape na paty jednička a dvojka.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.