Noční thread
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nick jsem si (s pomocí drakea) sice změnil, ale se žádnými hordami (natož tak s mongolskýmiTafif píše:Co sis to provedl se jménem? Ty jsi byl zvolen Chánem? Jako Čingis, nebo Kublaj? Kde máš své mongolské hordy?

7c: Vždyť -chan může být užíváno i pro osoby mužského pohlaví

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Může, ale většinou se pro osoby mužského pohlaví neužívá..ale co, pryč s pohlavními sterotypy:)!
Tak jsem se doplazila domů. Ta taška na mém rameni vážila ke konci snad tunu. Ještě budu muset zkontrolovat, zda mi zůstaly klíční kosti.
Tak jsem se doplazila domů. Ta taška na mém rameni vážila ke konci snad tunu. Ještě budu muset zkontrolovat, zda mi zůstaly klíční kosti.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Sigil se pomalu, ale jistě mění na Japonskou kolonii.
KOFi: Jak říka MCZ, pořád budeš jen KOFi. Nechci jmenovat, ale nemáš náhodou na mysli nudícího se, v nemocnici ležícího Cozzinnniho, či jak je to jméno? Do militari koutku je vážně přínosem
Ale ne jen tam.
Vampiria: Míra hmotnosti je přímo úměrná času, po kterou ji člověk musí snášet? Zajímavé. To zcela změní fyziku. Už nikdy nebude to, co dříve.
KOFi: Jak říka MCZ, pořád budeš jen KOFi. Nechci jmenovat, ale nemáš náhodou na mysli nudícího se, v nemocnici ležícího Cozzinnniho, či jak je to jméno? Do militari koutku je vážně přínosem

Vampiria: Míra hmotnosti je přímo úměrná času, po kterou ji člověk musí snášet? Zajímavé. To zcela změní fyziku. Už nikdy nebude to, co dříve.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli přímo úměrná a přímo hmotnost tělesa se určitě nemění, ale něco na tom přece bude - zvedneš nějaký předmět, který ti přijde poměrně lehký (rozhodně jej dokážeš bez potíží někde přenést atd.; je to třeba nějaký velký kus dřeva), ale pokud jej budeš držet bez pauzy delší dobu, bude ti připadat těžší a těžší. A asi to platí i lehčích předmětech, kde ovšem bude ta doba, než se ti začnou podlamovat nohy o delší. Nevím, jestli to s určitostí už někdo prokázal, ale v praxi jsem to zažil už mnohkrát, tak proč by Vampiriina taška nemohla tu "tunu" nakonec vážit?Tafif píše:Vampiria: Míra hmotnosti je přímo úměrná času, po kterou ji člověk musí snášet? Zajímavé. To zcela změní fyziku. Už nikdy nebude to, co dříve.

Naposledy upravil(a) MCZ dne 18.7.2006 2:34, celkem upraveno 1 x.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: Nebude. Řekl mi to i Albert Einstein, který si byl teď u mě potvrsovat theorii, že čas i prostor relativní jest.
MCZ: Tak tak. Ona taška váží asi tak 5-9 kg, více rozhodně ne, leč já nemám téměř žádnou fysickou sílu a vléci ji dva kilometry domů, to bylo opravdu velmi zlé.
MCZ: Tak tak. Ona taška váží asi tak 5-9 kg, více rozhodně ne, leč já nemám téměř žádnou fysickou sílu a vléci ji dva kilometry domů, to bylo opravdu velmi zlé.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?