BG2: ToB: Strážcova tvrz [Watcher's Keep]
Budu brát dveře po směru hodinových ručiček a začnu u větráku.Ikaros píše:No ale k tomu aby mohl otrávený vzduch projít díky větráku až do ledové místnosti je třeba aby dveře do ní byly otevřené,ne?
1. nevyžadují klíč (dveře kde potkáš Impa)
2. potřebuješ Vzdušné žezlo
3. potřebuješ Vzdušné žezlo
4. potřebuješ klíč ze zemské laboratoře
5. potřebuješ Slizské žezlo
6. potřebuješ Ledové žezlo
7. potřebuješ Ledové žezlo
8. potřebuješ Ledové žezlo
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Má ho ten Had.Ikaros píše:Podle tohoto schématu jsem postupoval ale problém je v tom že slizské žezlo jsem nenašel - prohledal jsem všechno i s Tab a nic - do ledové lab. se bez něho nedostanu...
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Chci se zeptat ,asi obvyklá otázka.jsem ve tretim podlaží stážcovy tvrze a prolezl jsem už všechny teleporty i ty kterýma jsem přilezal.vše jsem vybil yakmana jsem uzdravil.a chci se zeptat ty sakuby nebo ted nevim co to presne je..jak chtej polibek a za to me z toho bludiste vyvedou k tomu demonovi s tema kartama. jsem zabil taky.. nesmejí se zabíjet?jinou cestu jsem nenasel zatim vubec a uz jsem prolezl vse.poznamky i mapu si delam... na hul mam zatim dva drahokami ale zatim ani netusim k cemu bude.vsechny knihy co jsem nasel teda spis poznamky si taky nechavam a procitam..jediny cemu nerozumim jsou ty zmatene zapisky typu"Velká malá, čtvereček z človicka je boreček" atd...dekuji predem za radu ..:)
Joker: Ty sukuby jsi samozřejmě vykuchal správně a ta cesta vede přes teleporty, jen musíš pořádně vykoumat, co Yakman svými zápisky myslel. Mně, až na jednu z posledních odboček, přišly úplně přesný.
EDIT: Jo, ty zápisky, který myslím, jsou Yakmanův deník. Takové to "čtvereček, boreček", pochopíš až v dalším patře.
EDIT: Jo, ty zápisky, který myslím, jsou Yakmanův deník. Takové to "čtvereček, boreček", pochopíš až v dalším patře.
Naposledy upravil(a) Adieu dne 20.7.2006 20:15, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- dodo
- Sigilan
jj. jedini kluc je len v tom ze ked sa vratis spet tim istim teleportom ktorim si prisiel tak pri niektorich teleportoch sa nevratis naspet do tej povodnej oblasti (ale, napr. do uplne novej:)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
2 Adieu :oki zkusim to tedy presne podle toho deníku díky.
2 Dodo: já to jel postuplne mistnost na mape sem si oznacil ze uz sem do toho teleportu sel a pokud me vratil na stejne misto odkud sem prisel(do stejne mistnosti teleporty hazeji) tak jsemsi u toho dal tudle poznamku..no a jel sem dal a dal a az sem mel ve vsech mistnostech u vseho poznamky a porad sem byl v jednech a tech samích místnostech......takze v koncich...:)
2 Dodo: já to jel postuplne mistnost na mape sem si oznacil ze uz sem do toho teleportu sel a pokud me vratil na stejne misto odkud sem prisel(do stejne mistnosti teleporty hazeji) tak jsemsi u toho dal tudle poznamku..no a jel sem dal a dal a az sem mel ve vsech mistnostech u vseho poznamky a porad sem byl v jednech a tech samích místnostech......takze v koncich...:)
- dodo
- Sigilan
tak v tom pripade si spravil v niektorom teleporte chibu:)Joker píše:2 Dodo: já to jel postuplne mistnost na mape sem si oznacil ze uz sem do toho teleportu sel a pokud me vratil na stejne misto odkud sem prisel(do stejne mistnosti teleporty hazeji) tak jsemsi u toho dal tudle poznamku..no a jel sem dal a dal a az sem mel ve vsech mistnostech u vseho poznamky a porad sem byl v jednech a tech samích místnostech......takze v koncich...:)
(ak bi si si uz skutocne nevedel pomoct tak sa jednoducho spitaj priamo na to ktorim teleportom sa treba vratiti "spet" abi sa ti zjavila nova lokacia, niekto ti istotne dobre poradi, ale ja tu zatial nechcem spoilovat:)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
Pokud to chapu zpravne- první verš:Stojím v místnosti která směr mi dává,a já musim jít dle
toho znamení.Prchnout za sluncem,jez zrovna vstává,poblíž najít sloup z kamení.
- todle podle je podle me urcite uplne prvni mistnost kde na podlaze jsou modre napsana
pismena oznacujici svetove stranyNorth,South,West,East.Jak Yakman pise "prchnout za sluncem jez zrovna vztáva"
cili východ -East.
a skutence na druhe strane jsem nasel sloup z kameni(ktery kdyz pouziju padaj ty meteority)
druhý verš:Navazi tam kde jsem zacal,kde promluvim jsem s demonem,on radil,bych jizne
prchal ,ni na okamzik nebyl oslaben.
- todle jsem pochopil tak ze mam prchat do jizniho teleportu(ale se zadnym demonem jsem tu
nemluvil jen tu dva bojovaly)- válka krve
- vstoupil jsem tedy do teleportu a prenesl me do sine kde byly 4 oblouky a naci bojovnici
myslim ze tieflingove.
tady je mozna zadrhel nemelo me to prenest do mistnosti s tim spicatým obeliskem?
ps: mozna sem jen blbej,ale todle nechapu mno nak..:( zatim sem ale vubec nikdy v nicem v bg problem nemel.
toho znamení.Prchnout za sluncem,jez zrovna vstává,poblíž najít sloup z kamení.
- todle podle je podle me urcite uplne prvni mistnost kde na podlaze jsou modre napsana
pismena oznacujici svetove stranyNorth,South,West,East.Jak Yakman pise "prchnout za sluncem jez zrovna vztáva"
cili východ -East.
a skutence na druhe strane jsem nasel sloup z kameni(ktery kdyz pouziju padaj ty meteority)
druhý verš:Navazi tam kde jsem zacal,kde promluvim jsem s demonem,on radil,bych jizne
prchal ,ni na okamzik nebyl oslaben.
- todle jsem pochopil tak ze mam prchat do jizniho teleportu(ale se zadnym demonem jsem tu
nemluvil jen tu dva bojovaly)- válka krve
- vstoupil jsem tedy do teleportu a prenesl me do sine kde byly 4 oblouky a naci bojovnici
myslim ze tieflingove.
tady je mozna zadrhel nemelo me to prenest do mistnosti s tim spicatým obeliskem?
ps: mozna sem jen blbej,ale todle nechapu mno nak..:( zatim sem ale vubec nikdy v nicem v bg problem nemel.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nazdar, nevim, jestli vám to půjde zobrazit... jsem na cizím komplu, a tak nechci nic ukládat na disk. proto sem vám hodil mapu k teleportům linkem přes svůj E-mail. kdysi sem to dělal pro stranky baldursgate.goo.cz, ale snad se nebudou zlobit
takže tu je mapa
d127Edit: Je níže
takže tu je mapa

d127Edit: Je níže

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu