Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Neferit: No je lepší vědět, co člověka čeká, řekl bych :think: :twisted:
To je jeden z důvodů, proč jsem si tuto knihu koupila - je opravdu dobré vědět, jak při své smůle můžu skončit :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Jeden týden dovolené fuč a teď se jedu zotavit na slovensko...hurá... :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Prave mi dosly propagacni materialy k Brutal Assault festu, takze kdyz se budu trochu snazit, budu mit zadarmo listek + moznost vstupu do zakulisi + cedecka vystupujicih skupin.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Tak v sobotu jedu s pár spolužákama na 14 dní ke kámošovi na chalupu.Z jihlavy na kole do jižních čech to bude makačka, ale co bude po tom.......
Denní plán:
11:00 budíček,snídaně
13:00 na kole na oběd
14:30 budem jezdit na kole, pařit fotbal nebo cokoliv jiného
20:00 večeře
21:00 zapínáme 6 kompů na síti
06:00 večerka :lol:

Nesmím opomenou, že poslední 3 hod. dne(03:00 až 06:00) jsou v programu red dwarfovité,sipmsnovic a frendovské večerníčky
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Navštívil jsem Levné knihy a koupil si Gabriel Knighta 3 (Game4U verze) za 99 kč. No nejni to skvělá koupě? Ještě na Národní třídě minimálně 2 kusy mají.

Jo a kdybyste nevěděli, v LK poslední dobou mají mnoho dobrých filmů na DVD (cca 100 kč za kus). Především pana Kurosawu - Sedm samurajů, Krvavý trůn, Rudovous... Ale také jiné klasiky jako třeba 36. komnatu Šaolinu, Zloděje kol, Giulietta a duchové atp.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Mám dobrou náladu, protože se mi povedlo nacpat češtiny do BG trilogy, tudíž mužu konečně v klidu zapařit poprvé Bg1 (s datáčem). 8-) Jinak mám taky narozky (vlastně zítra). :angel:
Naopak mě štve mé stagnující připojení :pray:, kopa papírů, a práce wůbec- :boohoo:
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Rovněž mám dobrou náladu. Včera se mi po celoodpoledním zápolení podařilo provést konverzi na BG Tutu, dneska jsem tam docpal NPC Indira a rozsáhlejší dialogy.....a je to něco. Cítím, jak ve mě vzplála dávná láska k BG, srovnatelná snad jen s dubnem 2002, když jsem začal hrát poprvé :-P (technická poznámka: vím, jak málo může stačit někomu ke štěstí :lol: )
Pomalu mě začíná mrzet, že jsem se přihlásil na brigádu a odložil si dvě zkoušky na září... :shock:
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Teprve teď jsem si všiml, že 4 CD s nějakou hrou Planesape Tourment.
Ani nevíte, jak mi to zvedlo náladu :mrgreen:
Feed your head
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Já mám od včerejška děsně dobrou náladu a ani nevím z čeho. Začínám si myslet že jsem hebla a jsem v nebi :lol:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Mám skvělou náladu, mám platinovku newrů!!! Byl sem s rodičema v Ústí nad Labem kvůli vyšetření se zádama(budu mít korzet)ale to je vedlejší a tak sme to vzali přes Prahu. A jelikož vim že má X-zone v Praze obchod, tak sem tam zaskočil.

Pro ty co tam už někdy byly: Měli ste taky takovej pocit že každou chvilkou mi někdo musí nabídnout pervitin a jiné podobné látky. :lol:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Ta'avar
Sigilan

Příspěvek od Ta'avar »

JA mam bohovsky dobru naladu uz od piatku ked sme sa s Duranom zhulili :-D Boze z takej nalady ma nedostane nik
Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Trandul píše:Měli ste taky takovej pocit že každou chvilkou mi někdo musí nabídnout pervitin a jiné podobné látky.
Řekni si čas a místo v Praze. Přijede perníkovej žigulík. Dostaneš rodiný balení voe. Stačí říct, kolik toho asi chceš. :-D

P.S. Jen vtip přirozeně
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Trandul píše:Pro ty co tam už někdy byly: Měli ste taky takovej pocit že každou chvilkou mi někdo musí nabídnout pervitin a jiné podobné látky. :lol:
hh nejen pocit, posledně v Praze jsem se jen tak procházel po václaváku a hned ke mně přivalil týpek s tím jestli nechci jointa :lol: (no dobře, bylo to v 5 ráno a po sigil srazu, ale stejně si nemyslím že jsem vypadal na to žže bych ho chtěl :lol: :lol: )
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Mam sakra dobru naladu, pretoze som opat re-zohnal Knockin' On Heaven's Door, Bohemian Rhapsody a We Will Rock You z Mercuryho Tribute, ktore sa mi niekde v mojom neskutocnom bordeli v troch kompoch stratili....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

To je provokácia mať v takomto teple dobrú náladu... :twisted:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“