MCZ: Njn, Golfský proud, ozónová díra a tak...ale na slunce se nadává nejlíp
magnus: Až Ti v létě bude bývat tak jako mně, tak asi pochopíš, proč jsem tak radikální
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Frosty: Za slova "pořádné léto" mám chuť trhat hlavy. Zvlášť, když jej pronášejí tlustí upocení zvířáci v rozpáleném busu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:Za slova "pořádné léto" mám chuť trhat hlavy. Zvlášť, když jej pronášejí tlustí upocení zvířáci v rozpáleném busu.
Také nechápu osoby, kterým se tato vedra líbí, vychvalují je a vychází ven ve větší míře, než je nezbytně nutné.. - sám se totiž peču ve vlastní štávě a těžce závidím potravinám v ledničce
Sice bych se docela potřeboval opálit, ale za pobyt v té výhni mi nějaké vnitřní hnisání kůže (AFAIK efekt opálení) nestojí..
Vampiria píše:Za slova "pořádné léto" mám chuť trhat hlavy. Zvlášť, když jej pronášejí tlustí upocení zvířáci v rozpáleném busu.
Také nechápu osoby, kterým se tato vedra líbí, vychvalují je a vychází ven ve větší míře, než je nezbytně nutné.. - sám se totiž peču ve vlastní štávě a těžce závidím potravinám v ledničce
Sice bych se docela potřeboval opálit, ale za pobyt v té výhni mi nějaké vnitřní hnisání kůže (AFAIK efekt opálení) nestojí..
kde jsi toto s tím hnisáním kůže vynalezl?
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
KOFi: Ty máš taky solární alergii, nebo co? A proč se potřebuješ opálit ?
Lerek: A neměl bys TY horovat za čistě bílou pleť ?
Já si tedy na své světlé pleti docela zakládám. Tmavá se mi nelíbí. Hrubá a plebejská. A osobně je tedy protivné už jen to slovo "opalování". Zní to jako nějaké mučení. Hmm, pokud někdo potřebuje opálit, tak si můžu někde půjčit letlampu a za určitý obnos se můžeme domluvit