3. ICQ Pool šampionát - archív
Moderátor: Razfallow
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano - a jelikož se budeme snažit prolomit zažitou 'nervozní championátovou hru', tak se (snad) můžete těšit na hojné údery o stěny, bezmyšlenkovité haluzpecky a zakončení samozřejmě blackwallem... Tedy prostě vše, co by nikdo (normální) během 1/4 finálového utkání dělat neměl 

Naposledy upravil(a) Frosty dne 20.7.2006 21:46, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kruci to hrate tak neskoro? Kedy ma potom slusny clovek (to jest ja, ak by v tom niekto nahodou nemal jasne... ano? ) spat? (hlavne ked zajtra idem o siedmej behat... zivot je svina, dokonca vacsia ako frosty, ktory mi nechce v nasom pripadnom zapase priznat nedavny vyhru 3:2... :( )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Tak a je to tu... prvý 1/4 finálový zápas odohratý na lobby aj s divákmi ... atmosféra aj hra boli skutočne perfektné... výsledok pre mňa bol neúspešný 2:3, ale zápas bol skutočne nenormálna exhibícia a hlavne pre divákov... s Frostym ako dlhodobí splohráči poolu sme proste nemali srdce a nervy hrať "naostro" a tak sme zvolil exhibičný mód...
Čakjte Lerekov report...
Čakjte Lerekov report...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - v prvé řadě ještě jednou gratuluji Yachikovi za parádní výkon a vůbec za nápad hrát to takhle 'free' ;)... Řekl bych že povedených úderů bylo na obou stranách dost
...I když tedy za první match bych se nejraději propadl do země
Díky němu to nejspíše psych. nevydržel yenn a spěšně hlediště opustil 
Každopádně, že se hra zvrhne do 'plněodrazového' modu - to jsem nečekal
P.S. a hlavně ať se nikdo nedozví, že se 8-ball dá ovládat pomocí příkazového řádku v chatu

Každopádně, že se hra zvrhne do 'plněodrazového' modu - to jsem nečekal

P.S. a hlavně ať se nikdo nedozví, že se 8-ball dá ovládat pomocí příkazového řádku v chatu

Report Yachiko vs. Frosty
první set byl trochu problémový, nějaké lagy atd. a zjistil jsem, že na ICQ poolu se nedá hajlovat, nicméně ze začátku to bylo celkem vyrovnané, ale Yachiko pak získal převahu a vyhrál, Frosty teda utřel, přehoupla se půlnoc a já začal slavit narozeniny (sedmnácté)
druhý set byl téže vyrovnaný, víc se začalo kecat a zápas nabral dobrou atmosféru, Frosty nakonec rozdrtil po lítém a stále vyrovnaném boji Yachika a já měl fašizující kibicující řeči, tak tedy 1:1
třetí set si Yachi napravil reputaci a slušně vyhrál (to jsem šel pro lahváč, tak moc nevím)
dál zápas probíhal divácky velmi atraktivně, oba borce opustilo ke konce čtvrtého setu štěstí a tak jsme si do nich mohli rýpnout, nakonec měl Yachiko zázračnou doslova zprdelekliku a vyhrál díky frostyho blbé trefě, no učiněný zázrak, tedy srovnáno na 2:2
pátý set zahájil Frosty svou drtivou převahou a ta vydržela až dokonce, kdy už doslova chudáka Yachika týral a výhra byla otázkou jednoduchého šťouchu, nakonec tedy Frosty vs. Yachiko 3:2, sláva vítězům, čest poraženým a chudák Andrej Hlinka
PS: pokud jsem proházel události jednotlivých setů, tak mě omluvte, psal jsem si ještě s opilým necrotisingem (legrace) a šel jednou na záchod (piss frei!)
první set byl trochu problémový, nějaké lagy atd. a zjistil jsem, že na ICQ poolu se nedá hajlovat, nicméně ze začátku to bylo celkem vyrovnané, ale Yachiko pak získal převahu a vyhrál, Frosty teda utřel, přehoupla se půlnoc a já začal slavit narozeniny (sedmnácté)
druhý set byl téže vyrovnaný, víc se začalo kecat a zápas nabral dobrou atmosféru, Frosty nakonec rozdrtil po lítém a stále vyrovnaném boji Yachika a já měl fašizující kibicující řeči, tak tedy 1:1
třetí set si Yachi napravil reputaci a slušně vyhrál (to jsem šel pro lahváč, tak moc nevím)
dál zápas probíhal divácky velmi atraktivně, oba borce opustilo ke konce čtvrtého setu štěstí a tak jsme si do nich mohli rýpnout, nakonec měl Yachiko zázračnou doslova zprdelekliku a vyhrál díky frostyho blbé trefě, no učiněný zázrak, tedy srovnáno na 2:2
pátý set zahájil Frosty svou drtivou převahou a ta vydržela až dokonce, kdy už doslova chudáka Yachika týral a výhra byla otázkou jednoduchého šťouchu, nakonec tedy Frosty vs. Yachiko 3:2, sláva vítězům, čest poraženým a chudák Andrej Hlinka
PS: pokud jsem proházel události jednotlivých setů, tak mě omluvte, psal jsem si ještě s opilým necrotisingem (legrace) a šel jednou na záchod (piss frei!)
Naposledy upravil(a) Lerek dne 21.7.2006 1:29, celkem upraveno 3 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Plneodrazový mód... môžeme ísť ostatným príkladom...
A to moje proroctvo?
to bol masaker v pravom slova zmysle... to bolo fakt efekzné ukončenie tejto exhibície...
A BTW By som bol rád aby sa zápasy od 1/4 vyššie hrali len na lobby... po polnoci už nie je tak ťažké sa spojiť...

A to moje proroctvo?

A BTW By som bol rád aby sa zápasy od 1/4 vyššie hrali len na lobby... po polnoci už nie je tak ťažké sa spojiť...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
A ak by ste chceli vedieť čo bolo to moje proroctvo, tak:
V piatom sete vo vybičovanej atmosfére Frosty skoro nechtiac trafil predčasne čiernu do jamky... ale malo to k tomu dosť ďaleko a mňa len tak niečo napadlo a píšem: "To by bolo divné zakončenie tohto matchu keby sme dali čiernu..." ... *udieram do bielej gule len tak naslepo ( gule boli zle postavene tak som ich chcel rozstreliť )* ... *gule sa kotúľajú* ... *do pohybu sa dostáva čiena a ... kotúľa sa do jamky*... *BUM!*... OMG!!! Nemôžem veriť vlastným očiam a aostatní tiež nie... exhibíciu som prehral takýmto spôsobom a ešte som si to aj predpovedal!!!

V piatom sete vo vybičovanej atmosfére Frosty skoro nechtiac trafil predčasne čiernu do jamky... ale malo to k tomu dosť ďaleko a mňa len tak niečo napadlo a píšem: "To by bolo divné zakončenie tohto matchu keby sme dali čiernu..." ... *udieram do bielej gule len tak naslepo ( gule boli zle postavene tak som ich chcel rozstreliť )* ... *gule sa kotúľajú* ... *do pohybu sa dostáva čiena a ... kotúľa sa do jamky*... *BUM!*... OMG!!! Nemôžem veriť vlastným očiam a aostatní tiež nie... exhibíciu som prehral takýmto spôsobom a ešte som si to aj predpovedal!!!

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Proházel - nebo spíše - ''nepřesně uvedl''... všechnyLerek píše:PS: pokud jsem proházel události jednotlivých setů, tak mě omluvte

První skutečně Yach krásně zakončil.. V druhém při střele na 8 nějak netrefil a dal bílou... Ve třetím jsem zakončoval já, ovšem horší úhel a větší než potřebná síla dorazili krom 8 i poslední Yachovu kouli - tedy Yach vedl 2:1... Ve čtvrtém jsem 1sec. před vypršením limitu vypálil na černou a dal - 2:2... No a páty tu již popsal Yachiko