Ta jednoduchost má něco do sebe..

Ale tam se přece řeší pool turnaje...MCZ píše:Trochu mimo - není už tu o Instant Messengerech jiné téma?
Moderátoři: Sadako, sevencreature

Kód: Vybrat vše
:DKód: Vybrat vše
:-D . Mě se nikdy ten Modern Contactlist nainstalovat nepodařilo (nedávno jsem to zkoušel, nejnovější v0.4 i pluginu a byly nekompatibilní... a zrovna se mi nechce pročítat všemožné linky na návody)... ne že by mi to vadilo. Moje původní MIM byla zcela bez nějakých přidávků a naprosto mi stačila. Včera jsem nicméně přešel na starší MiranduPack, která už nějaké pluginy má (infoboxy, mezi nimi i WinAmp Notifier, opravud nemá chybu) a nějaké jsem ještě doinstaloval, prošel jsem si všechno možné nastavení a uzpůsobil k obrazu svému... vypadá opravdu pěkně a přitom jednoduchost byla zachována
. Mě se nikdy ten Modern Contactlist nainstalovat nepodařilo (nedávno jsem to zkoušel, nejnovější v0.4 i pluginu a byly nekompatibilní... a zrovna se mi nechce pročítat všemožné linky na návody)... ne že by mi to vadilo. Moje původní MIM byla zcela bez nějakých přidávků a naprosto mi stačila. Včera jsem nicméně přešel na starší MiranduPack, která už nějaké pluginy má (infoboxy, mezi nimi i WinAmp Notifier, opravud nemá chybu) a nějaké jsem ještě doinstaloval, prošel jsem si všechno možné nastavení a uzpůsobil k obrazu svému... vypadá opravdu pěkně a přitom jednoduchost byla zachována  .
 .