Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tinnarr: dík moc, vypadá to že to funguje ;-) .
Vallun
Dabus

...

Příspěvek od Vallun »

7c: ještě jednou a veřejně díky moc, Tvá rada funguje:) (kromě jedné jeidné složky, ale to už se přežije:)

ale mám další problém:/
nemohu se dostat do BIOSu, neb je zaheslovaný... a nemám šanci se dostat ke znění hesla:( Nevíte někdo o nějakém triku či nsátroji, jak to otevřít?:) předem díky

PS: kdyby s eněkdo tpal, jak je to možné, tak PC bylo výhodná koupě z exekuce...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

tak to je dcl problem. zjisti co mas za bios a najdi k nemu na netu naky default passwords.
nekdy pomuze nahrat novej bios. a nekdy proste smula
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vallun: Naprosto jednoduché - stačí vyndat baterii BIOSu (eventuálně ještě přepnout speciální jumper - to není vždycky nutné AFAIK - mrkni se do manuálu).

V podstatě stačí mu na nějakou dobu vyndat baterku a BIOS je úspěšně vyresetovaný na defaultní hodnoty.
Vallun píše:7c: ještě jednou a veřejně díky moc, Tvá rada funguje:) (kromě jedné jeidné složky, ale to už se přežije:)
Hmm, které složky? Nejspíš nějaká systémová?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Neviete kde na nete by sa dal stiahnuť driver k 128 MB mp3 prehrávaču SMARTON? Mám totiž Win98 a takéto veci ako mp3player alebo USB kľúč mi bez drivera nefungujú. Cez google som to skúšal, ale neúspešne... vyhodilo mi to len 4! :-? odkazy a to ani jeden nebol to čo som hľadal, ale nejaká úplná hlúposť...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko: Netuším - neměl bys ho dostat k tomu přehrávači?

Každopádně mám dojem, že by mohl fungovat i ovladač od nějakého jiného výrobce - mám takový pocit, že flash disky jsou si vesměs podobné co se ovladačů týče :think: - počítám, že je potřeba jen na USB aby bylo možno kopírovat mp3.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

sevencreature píše:Vallun: Naprosto jednoduché - stačí vyndat baterii BIOSu (eventuálně ještě přepnout speciální jumper - to není vždycky nutné AFAIK - mrkni se do manuálu).

V podstatě stačí mu na nějakou dobu vyndat baterku a BIOS je úspěšně vyresetovaný na defaultní hodnoty.
jo a nebo uz ten pocitac nespustis (coz uz se mi jednou stalo) a nebo to bez baterky vydrzi tejden (jako ten muj)
ale skusit se to da.
btw pochybuju ze to dostal i s manualem

To Yachiko: vetsina prodejcu ma link k ovladacum na strankach. kdyz nenajdes presne k tomu tvemu tak si tam hod jakejkoli ovladac pro MP3 prehravac. vetsinou to de.
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

sevencreature píše:Yachiko: Netuším - neměl bys ho dostat k tomu přehrávači?
Ja som ho síce dostal lenže to už bolo dávno, odvtedy som formátoval HDD a krabicu aj s CD za toho boha neviem nájsť... :oops:
sevencreature píše:Každopádně mám dojem, že by mohl fungovat i ovladač od nějakého jiného výrobce - mám takový pocit, že flash disky jsou si vesměs podobné co se ovladačů týče :think: - počítám, že je potřeba jen na USB aby bylo možno kopírovat mp3.

Nie... USB kľúčov a mp3 prehrávačov mám/mal som niekoľko... vždy som musel pre každý inštalovať vlastný driver...
Tinnarr píše:vetsina prodejcu ma link k ovladacum na strankach.
Lenže problém je, že stránky SMARTON-u akosi neviem nájsť... veď keby existovali, tak by som ich imho vygooglil keď som ten ovládač hľadal...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Yachiko píše: Lenže problém je, že stránky SMARTON-u akosi neviem nájsť... veď keby existovali, tak by som ich imho vygooglil keď som ten ovládač hľadal...
nerikam vyrobcu ale prodejcu.
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tinnarr: :oops:

Lenže problém je tu aj tak. Predajcom bola sieť elektro - obchodov DATART, ktorá jednak má svoje stránky poriadne oklieštené a po druhé tento produkt už nepredáva a neviem, či má potom nejakú povinnosť uverejňovať driver na svojich stránkach...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

dobre vzdavam to. pokousel sem se to najit sam a akorat pul hodiny v haji. nahraj tam obecny driver pro flash a musi to kua jit.
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Thnx, že si si t ým dal toľko práce ( :shock: ), ale...
Tinnarr píše:obecny driver pro flash
Kde sa to dá stiahnuť... vygooglil by som si, ale neviem, čo by som to vyhľadávacieho riadku zadal... stačí mi povedať iba názov a ja si to nájdem... ;-) :-D
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko : To je preboha čo za značka ??? Smarton je výrobca ??? Nie je vnútri napr pri mieste na baterku nejaký iný údaj o výrobcovi ? Smarton totiž, akoby ani neexistoval....

EDIT : Nemáš tam dačo podobné : SFP 7xxx ???
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

nuke: Nie, iný údaj o výrobcovi tam nie je... krabicu, ako som písal bohužiaľ nemám... ale že by tam bolo niečo také pochybujem...
Smarton neozaj vyzerá ako keby neexistoval, ale videl som od nich už mnohé výrobky - dokonca aj monitory... :-?
Celkom ma naštve, ak mi nebude fungovať ten univerzálny ovládač a doma sa mi bude válať nepoužiteľná mp3... :-?

EDIT: Nie žiadne SPF tam nie je... v priestore na baterku je len číslo "05030 8 6 9 5"
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

http://www.koridor.cz/inshop/scripts/sh ... wnload.htm

Skús si stiahnuť ten drier pre sencor : Driver Win98 pro řadu MP3 přehrávačů SFP 7xxx : 228 kB (zip)...

Mohlo by to fungovať. Btw, na vlastné riziko.

Obrázok toho prehrávača si dakde nenašiel ?
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“