Obrázok na nete nie je, krabicu, ako som písal nemám ( že by som ho oskenoval )... jedine, že by som oskenoval samotný mp3 prehrávač...
Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Skúsim to stiahnuť... prečo "na vlastné riziko"? Poškodiť mi to snáď nemôže nič, nie? Veď je to len driver v PC naviac...
Obrázok na nete nie je, krabicu, ako som písal nemám ( že by som ho oskenoval )... jedine, že by som oskenoval samotný mp3 prehrávač...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c - Ahoj, jedná se o "složku" disk C, když jej chci toevříz z "Tento Počítač", ale to se přežije:)
BIOS vyřešen odhádáním hesla:) problém to všam nevyřešilo... Problém je v tom, že nemohu rozběhat zvukovku, ona tam totiž možná ani není:) Z manuálu jsem nejistej - je v ingliš, něco ke zvuku to má, ale envypadá to jako zvukovka, navíc deska MS-6714 má tři rozdílné poddruhy a nevím, který z nich to je:/ Vzhledem k tomu, že má na zadku konektory pro audio vstup/výstup dohaduji se, že zvukovku integrovanou má...
BIOS vyřešen odhádáním hesla:) problém to všam nevyřešilo... Problém je v tom, že nemohu rozběhat zvukovku, ona tam totiž možná ani není:) Z manuálu jsem nejistej - je v ingliš, něco ke zvuku to má, ale envypadá to jako zvukovka, navíc deska MS-6714 má tři rozdílné poddruhy a nevím, který z nich to je:/ Vzhledem k tomu, že má na zadku konektory pro audio vstup/výstup dohaduji se, že zvukovku integrovanou má...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: Stejný postup jako dříve, pouze je to jiná větev v registru - místo "Directory" použij "Drive" a doplň tam "none" na stejné místo jako u "Directory"
Ad zvukovka - pokud je zaplá v BIOSu, tak zkus přeinstalovat ovladače - na zjištění přesného modelu použij nějaký info program - třeba Everest:
http://www.lavalys.com/products/downloa ... =3&lang=en
vlastně v Everestu budeš mít možná i přímo link na ovladače

Ad zvukovka - pokud je zaplá v BIOSu, tak zkus přeinstalovat ovladače - na zjištění přesného modelu použij nějaký info program - třeba Everest:
http://www.lavalys.com/products/downloa ... =3&lang=en
vlastně v Everestu budeš mít možná i přímo link na ovladače
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Na vlastné riziko preto, že ak by sa náhodou a naozaj len náhodou dačo pokakalo, tak v tom ja nejdem...Yachiko píše:nuke: Tak ten driver nefunguje... kde stiahnuť univerzálny flash driver? Lebo to už je asi jediné, čo mi ostáva...
Univerzálny flash driver, hmmm.... o ničom takom neviem, veď načo by potom boli ku každému MP3 prehrávaču, Infraportu a Bluetoothu iné drivery ? Je pravda, že XPčka nájdu AFAIK všetky Flash disky bez problémov, ale už pri infrách a bluetoothoch to neplatí.
Yachiko: zkus se na tom USB zařízení podívat po štítku... nejen typ, ale výrobce, výrobní číslo, různé čísla verzí, třeba i číslo mikroprocesoru, co je vevnitř (kolikrát je celá gloriola ovladače pro USB stejně prachsprostá logika pro to jedno jednoduchý střevo, co je v něm
)... a podle toho googlovat kombinace... Já na flashku pro win98 taky musel hledat podle čísla - a relativně bez problémů následně našel...
ke kadymu zarizeni sou jiny drivery protoze kazda firma vyrabi jiny zarizeni. univerzalni driver neni nic jinyho nez programkterej obsahuje co nejvic driveu od co nejvic firem a vsechny je nainstaluje.nuke píše: Univerzálny flash driver, hmmm.... o ničom takom neviem, veď načo by potom boli ku každému MP3 prehrávaču, Infraportu a Bluetoothu iné drivery ? Je pravda, že XPčka nájdu AFAIK všetky Flash disky bez problémov, ale už pri infrách a bluetoothoch to neplatí.

Yachiko : Pozri sa na túto diskusiu, hlavne dole...
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php? ... opic=10577
Tinnarr : Heh, tak napríklad tú Yachikovu značku nepoznajú ani na Driverguide.
Vlasák : Mne to tiež pomohlo napr. pri starých zvukovkách. Dakedy stačí aj to kódové označenie čo je na plošnom spoji zvukovky, alebo iného zariadenia.
d127Edit: Linky se nedávají do code!
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php? ... opic=10577
Tinnarr : Heh, tak napríklad tú Yachikovu značku nepoznajú ani na Driverguide.
Vlasák : Mne to tiež pomohlo napr. pri starých zvukovkách. Dakedy stačí aj to kódové označenie čo je na plošnom spoji zvukovky, alebo iného zariadenia.
d127Edit: Linky se nedávají do code!
7c - díky, problém se složkama vyřešen
problém se zvukovkou trv i přes Tvé dobré rady - informace jsem získal snad všechny, dle Everestu soudím, že to zvukové zařízení má, ale pořád to ve Woknech tvrdí, že tam žádné zvukové zařízení není a přes příslušný odkaz se sice dostanu k hafu ovladačů, ale žádný nevypadá - dle mého chabého úsudku - že by mi mohl pomoci se zvukovkou:(
problém se zvukovkou trv i přes Tvé dobré rady - informace jsem získal snad všechny, dle Everestu soudím, že to zvukové zařízení má, ale pořád to ve Woknech tvrdí, že tam žádné zvukové zařízení není a přes příslušný odkaz se sice dostanu k hafu ovladačů, ale žádný nevypadá - dle mého chabého úsudku - že by mi mohl pomoci se zvukovkou:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."