- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nie, vola sa to tak isto... Original znie
Immigrants and faggots
They make no sense to me
They come to our country
And think they do as they please
Like start some mini Iran
Or spread some fucking disease
Immigrants and faggots
They make no sense to me
They come to our country
Like start some mini Iran
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
i my chudáci skinheadi, jak k tomu přijdou takový SHARPs???Elessar píše:takto nejakoTinnarr píše:skoda ze si nepamatuju jak vypadal ten stary...(plus nieco s 88kou a Slotom)
Skinheads and faschists
They make no sense to me
They came to our country
Like start some mini Munchen
Guns N' Roses- One In A Million
(podpiss jsem si dal zpátky)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
náhodou to nejlépe vyjadřuje můj postoj k té bandě volů, kteří si říkají antifašistéAdieu píše:Lerek: Ten nový byl stylovější - anti antifaschist.
to mi teda nějak nepřišlo, přeci jen slovo skinhead je značně široký pojemElessar píše:Lerek- SHARPs, RASHs etc. sa to evidentne netyka![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale myslim, ze z kontextu vyplynulo, ze ide o neonacistickych skinheadov... Alebo snad nie? A ostatne, uz som povedal, bola to len dementna uprava, netreba sa v tom sparat hlbsie... Inak, mohol by to snad niekto zmazat... (ot je to dostatocny ;) )
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Muhahahaha! Klaňte se Cthulhuovi, smrtelníci!
Btw při hledání nového avataru jsem narazil na zajímavou stránku. Roztomilý dárek pro Vampirii? Nemožné, říkáte? http://www.toyvault.com/cthulhu/plush_cthulhu.html
Vypadá to, že avatary střídám nejčastěji na celém fóru, ale podpis si nechám, ten se povedl.
Btw při hledání nového avataru jsem narazil na zajímavou stránku. Roztomilý dárek pro Vampirii? Nemožné, říkáte? http://www.toyvault.com/cthulhu/plush_cthulhu.html
Vypadá to, že avatary střídám nejčastěji na celém fóru, ale podpis si nechám, ten se povedl.

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Víš vůbec, KOHO sis to dovolil dát do avataru
? Jinak tento obrázek pana C. je pěkný, ale na netu se vyskytují i hezčí a nemyslím teď toho plyšového (btw. asi už vím, co budu chtít k příštím narozeninám:)).

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.