Vlastne to bolo tak aj u Pharaoha a Zeusa. Keď sa s tým človek naučil žiť, tak si vychutnal tieto hry v plnej kráse

Moderátor: sevencreature
Popravdě se mi nezdá, že by fakt, že postavy jsou velké jako domy byl součástí konceptu a že by měl nějaký přímý vliv na zábavnost hry. Nehledě na to, že i v současnosti takovéto strategie vznikají. Pharaoh ve 3d, kde je poměr postav k budovám reálný, zní lákavě, ovšem nedokážu si moc představit, že by mě bavila hra, kde bych musel spíše než stavět neustále zoomovat a natáčet kameru; přeci jen pyramidy a jiné monumenty by byly mnohem větší než většina domů, o lidech nemluvě. Mám-li si vybrat mezi realističnem a přehledností, volím bez zaváhání to druhé.90210 píše:nicmene v te doce me nejak prestal bavit tento koncept staveni mesta, kdy se level budov neustale snizuje a zvysuje a postavy jsou stejne velke jako dum.
Pharaoh mi přijde jako ideální kompromis mezi realističností a přehledností. Jsou strategie, kde je ten nepoměr mnohem větší (Civilization).MCZ píše:Mám-li si vybrat mezi realističnem a přehledností, volím bez zaváhání to druhé.