G3 Tweak Pack nebo BG2 Tweal Pack - Disable Portrait Icons Added by Equipped Itemsmarad píše:Mrzí mě, že mi zmizely ikony z portrétů jako např. různé odlonosti, volné akce apod. bude to asi instalací módů, nevíte někdo kde to znovu nahodit? měl jsem tak lepší přehled o tom, co která postava umí a jaké jsou její schopnosti..Dík
Otázky k modům
Re: stavové ikony
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
pár NPC, UB, Ease, nderepresented, ascension, kity, item upgrade, song and silence, divine remix, banter pack, g3tweaks, behind the law....Neferit píše:Není to nějakým módem? I když si fakt nedovedu představit, co za mód by to mohlo odstraňovat - co máš nainstalované za módy?
Na to asi nepřijdem, ale je zajímavý, že třeba ochrana před zlem, akmenná kůže a jiná kouzla u obrázku jsou.
ale trvalejší záležitosti nejsou ani když se díváš přímo do vlastností posstavy amusíš si je vyhledat jinde
dá se to změnit v právě rozběhlé hře nebo musím hrát od začátku?díkRazfallow píše:G3 Tweak Pack nebo BG2 Tweal Pack - Disable Portrait Icons Added by Equipped Items
Nevkládej více postů za sebe, používej tlačítko "edit". //Ajantis
Odinstaluj danou cast modu.marad píše:dá se to změnit v právě rozběhlé hře nebo musím hrát od začátku?dík
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
u Weidu to tuším, ale ty ani odstraňovat nechci, neboť problémy nedělají:) A nejhorší je, že u ostatních jaksi moc netuším, co je mod a co není:( Vím, že nejracionálnější je reinstalace, ale v tomhle vedru se mi do ní nechce, tak jsme doufal, že nějaká chytrá hlavička něco vymyslela;) Jinak díky za radu:)Vlasák píše:Pokud to jsou mody ve weidu, tak odinstalováním přes daný setup moduPokud nejsou ve weidu, pak jsou případné instrukce pro odstranění modu v readme...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
provedl jsem reinstal, bylo to nakonec jednodušší než identifikovat mody:) díky za snahu pomociVlasák píše:Pokud to jsou neweidu mody a pokud o své odinstalaci nic neříkají, tak je minimálně potřeba říct, které mody to jsou - pak by se i něco vymyslet (možná) dalo...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Rozehrál jsem BG2 s pár modama.
Dotazy:
Hrál někdo Gibberlings Three Anniversary mod pro BG2?
Pak jsem ještě plnil quest s holí uzdravení a získal plášť po mrtvém zloději. V infu se píše, že ho mám donést a ukázat tomu týpkovi co byl na Waukeenině promenádě a poradil mi, že mám jít toho mága hledat do stok pod Měděnou Čelenkou, ale ten týpek už tam není. Je někde k nalezení?
Díky
Dotazy:
Hrál někdo Gibberlings Three Anniversary mod pro BG2?
Pak jsem ještě plnil quest s holí uzdravení a získal plášť po mrtvém zloději. V infu se píše, že ho mám donést a ukázat tomu týpkovi co byl na Waukeenině promenádě a poradil mi, že mám jít toho mága hledat do stok pod Měděnou Čelenkou, ale ten týpek už tam není. Je někde k nalezení?
Díky
Mirak: Ad Ques s palicou uzdzravenia: Po vstupe do stok pod MČ by sa Ti mala zobraziť cutscena so spomentuým zlodejom a podľa toho by si vedel, kde ho hľadať... lenže tento mód ( tuším sa volá Black Rose ) je veľmi zabugovaný... mne sa tiež quest nepodaril dokončiť, ale až kvôli inej, ďalšej chybe...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Mirak: Ak sa ten mód odvtedy, čo som ho hral neaktualizoval ( teda tá časť Black rose - aby bolo jasné: neviem čo sa s tým módom udialo, asi ho podľa toho čo čítam spojili s iným, predtým sa volal Black Rose a obsahoval len jeden quest, ale je možné, že aj napriek nejakému spájaniu sa s ním nič nedialo, žiadna oprava bugu ), tak dotyčnú osobu nenájdeš nikde a quest týmto končí... keď si ho skúsiš vyvolať konzolou, tak sa len nachvíľu objaví a ihneď zmizne... bohužiaľ... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...