Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Re: stavové ikony

Příspěvek od Razfallow »

marad píše:Mrzí mě, že mi zmizely ikony z portrétů jako např. různé odlonosti, volné akce apod. bude to asi instalací módů, nevíte někdo kde to znovu nahodit? měl jsem tak lepší přehled o tom, co která postava umí a jaké jsou její schopnosti..Dík
G3 Tweak Pack nebo BG2 Tweal Pack - Disable Portrait Icons Added by Equipped Items

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
marad
Sigilan

Příspěvek od marad »

Neferit píše:Není to nějakým módem? I když si fakt nedovedu představit, co za mód by to mohlo odstraňovat - co máš nainstalované za módy?
pár NPC, UB, Ease, nderepresented, ascension, kity, item upgrade, song and silence, divine remix, banter pack, g3tweaks, behind the law....
Na to asi nepřijdem, ale je zajímavý, že třeba ochrana před zlem, akmenná kůže a jiná kouzla u obrázku jsou.
ale trvalejší záležitosti nejsou ani když se díváš přímo do vlastností posstavy amusíš si je vyhledat jinde
Razfallow píše:G3 Tweak Pack nebo BG2 Tweal Pack - Disable Portrait Icons Added by Equipped Items
dá se to změnit v právě rozběhlé hře nebo musím hrát od začátku?dík

Nevkládej více postů za sebe, používej tlačítko "edit". //Ajantis
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

marad píše:dá se to změnit v právě rozběhlé hře nebo musím hrát od začátku?dík
Odinstaluj danou cast modu.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

nevíte jak/jde vůbec vyruchat módy, naiž bych musel reinstalovat BG2 ?:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Pokud to jsou mody ve weidu, tak odinstalováním přes daný setup modu ;-) Pokud nejsou ve weidu, pak jsou případné instrukce pro odstranění modu v readme...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Pokud to jsou mody ve weidu, tak odinstalováním přes daný setup modu ;-) Pokud nejsou ve weidu, pak jsou případné instrukce pro odstranění modu v readme...
u Weidu to tuším, ale ty ani odstraňovat nechci, neboť problémy nedělají:) A nejhorší je, že u ostatních jaksi moc netuším, co je mod a co není:( Vím, že nejracionálnější je reinstalace, ale v tomhle vedru se mi do ní nechce, tak jsme doufal, že nějaká chytrá hlavička něco vymyslela;) Jinak díky za radu:)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Pokud to jsou neweidu mody a pokud o své odinstalaci nic neříkají, tak je minimálně potřeba říct, které mody to jsou - pak by se i něco vymyslet (možná) dalo...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Pokud to jsou neweidu mody a pokud o své odinstalaci nic neříkají, tak je minimálně potřeba říct, které mody to jsou - pak by se i něco vymyslet (možná) dalo...
provedl jsem reinstal, bylo to nakonec jednodušší než identifikovat mody:) díky za snahu pomoci
Mirak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirak »

Rozehrál jsem BG2 s pár modama.
Dotazy:

Hrál někdo Gibberlings Three Anniversary mod pro BG2?

Pak jsem ještě plnil quest s holí uzdravení a získal plášť po mrtvém zloději. V infu se píše, že ho mám donést a ukázat tomu týpkovi co byl na Waukeenině promenádě a poradil mi, že mám jít toho mága hledat do stok pod Měděnou Čelenkou, ale ten týpek už tam není. Je někde k nalezení?

Díky
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mirak: Ad Ques s palicou uzdzravenia: Po vstupe do stok pod MČ by sa Ti mala zobraziť cutscena so spomentuým zlodejom a podľa toho by si vedel, kde ho hľadať... lenže tento mód ( tuším sa volá Black Rose ) je veľmi zabugovaný... mne sa tiež quest nepodaril dokončiť, ale až kvôli inej, ďalšej chybe...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Mirak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirak »

Zloděje jsem našel a eliminoval :-D

Nemůžu najít toho kořeňa v plátové zbroji, co mi radil kde je
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mirak: Ak sa ten mód odvtedy, čo som ho hral neaktualizoval ( teda tá časť Black rose - aby bolo jasné: neviem čo sa s tým módom udialo, asi ho podľa toho čo čítam spojili s iným, predtým sa volal Black Rose a obsahoval len jeden quest, ale je možné, že aj napriek nejakému spájaniu sa s ním nič nedialo, žiadna oprava bugu ), tak dotyčnú osobu nenájdeš nikde a quest týmto končí... keď si ho skúsiš vyvolať konzolou, tak sa len nachvíľu objaví a ihneď zmizne... bohužiaľ... :-?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Když ona je většina modů v ang a to mě moc nesedí, když už o tom mluvíme je nějakej dobrej CZ mod pro BG1?

Hele a jakej je temple of elemental evil? Slyšel jsem že je to dost podobný BG

edit Yachiko: Na Temple of Elemetal Evil sa pýtaj v príslušnej sekcii fóra... ;-)
Mirak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirak »

Idaho píše:Když ona je většina modů v ang a to mě moc nesedí, když už o tom mluvíme je nějakej dobrej CZ mod pro BG1?
Darkside of the Sword Coast - škoda, že je nekompatibilní s TUTU. Jinak ale je docela zabugovanej, ale hratelný to je
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jak moc zabugovaný? a jak moc dobrý?
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“